PÈRGOLES BIOCLIMÀTIQUES

La pèrgola bioclimàtica permet gaudir del seu espai exterior tot l'any.

PÈRGOLES BIOCLIMÀTIQUES
 
Les pèrgoles bioclimàtiques combinen tecnologia i disseny, trobant l'equilibri perfecte entre la vivenda, la comoditat dels seus ocupants i les condicions climàtiques. En aquestes estructures la calefacció i la ventilació s’obtenen a partir dels rajos solars i d'una circulació natural de l’aire gràcies a la forma de les lames de la coberta.
 
Aquest tipus de pèrgoles redueix el consum d'energia a l’hora que regula i manté un nivell de temperatura agradable, controlant la taxa d’humitat i afavorin la il·luminació natural. Fabricada amb materials reciclables (alumini i acer inoxidable), aquesta solució ecològica és considerada en la construcció dels edificis d’elevada qualitat mediambiental (HQE) i baix consum (BBC).

 
1 LAMES MÓBILS
Lames mòbils i motoritzades, encastades en un perfil de l’estructura de la pèrgola, poden obrir-se fins a 176º seguint l’orientació del sol.

2 ESTACIÓ METEOROLÒGICA INTEGRADA
Si plou, les lames es tanquen automàticament seguint les ordres d’una estació meteorològica integrada. Les lames es poden obrir o tencar manualment amb el comandament a distància BIOSSUN.
 
3. PROTECCIÓ CONTRA LA INTEMPÈRIE
La solució BIOSSUN protegeix les persones i el mobiliari de la pluja i resisteix vents de fins a 200 km/h. El sistema d’evacuació de l’aigua totalment integrat a l’estructura permet recuperar l’aigua de pluja.
 
4. FÀCIL MANTENIMENT
Les estructures es netejen fàcilment amb aigua. Les lames pivoten a 176º i no és necessari enfilar-se sobre la pèrgola per netejar-les.
 
5. MÉS DE 300 COLORS D’ACABAT
Una gamma de més de 300 colors i acabats en la versió estàndard. 
 
6. REGULACIÓ DE LA TEMPERATURA
Climatització natural sense efecte hivernacle que regula la temperatura de l’interior de la casa.
 
7. PERFECTA INTEGRACIÓ 
Les pèrgoles bioclimàtiques  s’adapten a tots els estils d’habitatge i de jardins. Les Pèrgoles bioclimàtiques s'adapten a Tots els estils d'habitatge i de jardins.