MODEL DE BRAÇOS GAMMA ONYX DE LLAZA

Nou model innovador de braços invisibles de Llaza

07/03/2023

L'empresa Llaza s'ha superat una vegada més ideant l'innovador sistema dels braços gamma Onyx. Aquests braços són una solució innovadora i d'alta qualitat per a protegir la teva llar o negoci del sol i de la pluja. Estan dissenyats per a suportar una gran quantitat de pes i resistir l'acció del vent, la qual cosa garanteix una protecció duradora i fiable per als espais exteriors.

Una de les característiques més destacades dels braços de tendal gamma Onyx és la seva construcció robusta i duradora. Estan fabricats amb materials d'alta qualitat, com l'alumini extruït i els components d'acer inoxidable, la qual cosa garanteix la seva resistència i durabilitat en el temps.

A més, ofereixen una gran varietat d'opcions per a adaptar-se a les teves necessitats específiques. Pots triar entre diferents models, grandàries i colors, la qual cosa et permet personalitzar el teu tendal segons els teus gustos i necessitats.

El sistema de transmissió de tensió d'aquesta gamma és fruit de l'evolució de més de 20 anys de recerca. La seva construcció compleix amb la classe 3 de durabilitat segons la norma EN13561:2015.

Compta amb lacat integral entre les peces i els perfils perquè les juntes quedin segellades, obtenint una major protecció enfront dels agents atmosfèrics adversos.

També existeix la versió Onyx Lux, els quals porten integrades dins de les ranures unes tires de llum LED, per a poder gaudir del teu tendal també de nit.

L'angle d'inclinació del braç orienta la llum cap a on més es necessita. La llum procedeix de l'avantbraç i post braç, proporcionant una àmplia zona d'il·luminació. El disseny de l'articulació permet que la transmissió de la corrent quedi completament integrada a l'interior del colze evitant cables o altres elements d'ocultació sobresortint de la ròtula.

En resum, si estàs buscant una solució duradora i d'alta qualitat per a protegir els teus espais exteriors del sol i de la pluja, els braços de tendal gamma Onyx de Llaza són una excel·lent opció. Amb la seva construcció robusta, la seva àmplia varietat d'opcions de personalització i el seu fàcil maneig, aquests braços et proporcionaran una protecció fiable i duradora durant molts anys. A més, si tries la versió Onyx Lux, podràs gaudir del teu tendal també de nit gràcies a les tires LED que porta integrades.

TENDALS BRAÇ EXTENSIBLE    TENDALS COFRE 
FITXA TÈCNICA