AROND 350

TENDALS DE BRAÇ EXTENSIBLE

El tendal Arond 350 de Llaza és un dels productes més destacats en la seva línia de tendals. Aquest tendal es caracteritza per la seva alta qualitat, durabilitat i disseny atractiu, la qual cosa ho fa ideal per al seu ús en exteriors.

Disseny i característiques

Aquest tendal es destaca pel seu disseny elegant i sofisticat. Està disponible en una àmplia varietat de colors, la qual cosa permet personalitzar la seva aparença perquè s'adapti a l'estètica de la seva llar o negoci. El tendal està fabricat amb materials d'alta qualitat, incloent-hi teixit acrílic resistent als raigs UV, i estructura d'alumini, la qual cosa li dona una major durabilitat i resistència a la corrosió.

També compta amb característiques que ho fan fàcil d'usar i versàtil. El seu sistema d'obertura i tancament és suau i silenciós, gràcies als seus braços d'acer inoxidable d'alta resistència i el seu mecanisme de tensió de molls. El tendal també és ajustable en angle, cosa que significa que pot adaptar-se a diferents situacions i necessitats, com protegir de la llum solar directa o de la pluja.

L'estructura és d'alumini termo-lacat d’alta qualitat i resistència.

És un model de tendal que permet molt de marge d'inclinació i això fa que la sortida dels braços pugui ser pràcticament horitzontal o vertical (de 0º a 85°) i els suports permeten ser instal·lats frontalment, a sostre o entre parets.

Aconsellem a partir dels 5.00 m. d'ample x 3.00 m. de sortida, posar motor per a facilitar l'obertura i tancament d'una manera més còmoda, i si és necessari, utilitzar els automatismes de protecció solar, tant el sensor de sol i vent (Soliris sensor) com el sensor de vent (Eolis Sensor) per a tenir la seguretat que el tendal s'obre o es tanca en funció de la situació atmosfèrica.

Les mides màximes son: 

6 mts. x 3,50 mts.

>

Manteniment

Una vegada instal·lat, el tendal Arond 350 requereix molt poc manteniment. Es pot netejar el teixit amb aigua i sabó neutre per a evitar l'acumulació de brutícia i la formació de floridura.

Usos i beneficis

És ideal per a una àmplia varietat d'usos i situacions. En una llar, pot instal·lar-se en un pati, terrassa o jardí per a proporcionar ombra i protecció contra la llum solar directa, la qual cosa al seu torn redueix la necessitat d'aire condicionat i ajuda a estalviar energia. En un negoci, pot utilitzar-se com a tendal d'entrada o d'aparador, proporcionant protecció contra la pluja i el sol, i creant una aparença atractiva i professional.

A més dels beneficis pràctics, també pot millorar l'aparença de la seva llar o negoci. El seu disseny elegant i sofisticat li dona un toc modern i atractiu a qualsevol espai a l'aire lliure.

En termes de beneficis econòmics, pot ajudar a estalviar diners a llarg termini en reduir els costos d'energia i protegir els mobles i altres decoracions del sol i la pluja, la qual cosa al seu torn redueix els costos de manteniment i reemplaçament.

Conclusió

El tendal Arond 350 és una excel·lent opció per a aquells que busquen un tendal d'alta qualitat, durador i atractiu per a la seva llar o negoci. Amb el seu disseny elegant i sofisticat, la seva fabricació amb materials d'alta qualitat, el seu baix manteniment, així com els seus beneficis pràctics i econòmics, el tendal Arond 350 és una inversió intel·ligent i duradora per a qualsevol espai a l'aire lliure.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals Arond 350 per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.
Mides màximes:
  • 6.00 mts x 3,50 mts

FITXA TÈCNICA AROND 350