MONOBLOC 350

TENDALS DE BRAÇ EXTENSIBLE

El tendal Monobloc 350 és una de les millors opcions en quant a tendals es refereix. Aquest model compta amb una sèrie de característiques que el fan destacar enfront d'altres tendals de la competència, des de la seva qualitat i durabilitat fins al seu disseny i fàcil ús.

Aquest tendal està fabricat amb materials d'alta qualitat, la qual cosa garanteix la seva durabilitat i resistència. La seva estructura està composta per perfils d'alumini extruït, la qual cosa permet una major resistència a la intempèrie i als impactes. A més, el seu teixit està fabricat amb materials d'alta qualitat que garanteixen la seva impermeabilitat i resistència als llamps UV, per la qual cosa és ideal per a protegir-se del sol i de la pluja.

Un dels avantatges d’aquest tendal és el seu disseny, ja que compta amb un sistema de braços invisibles que es pleguen en forma de tisora i que permeten una major estabilitat i resistència al vent. A més, el seu disseny minimalista i elegant ho converteix en una opció perfecta per a qualsevol tipus d'espai, ja sigui una terrassa, un jardí o un balcó.

També és molt fàcil d'usar. A causa de les seves grans dimensions compta amb un sistema d'obertura i tancament motoritzat i es pot controlar amb un comandament a distància, la qual cosa permet una major comoditat i facilitat d'ús. A més, existeix la possibilitat d'afegir automatismes com el sensor de vent (Eolis Sensor) o sensor de sol i vent (Soliris Sensor).

Un altre avantatge del tendal monobloc 350 és la seva versatilitat, ja que es pot adaptar a diferents tipus d'instal·lacions, des de les més simples fins a les més complexes. Això es deu al fet que es pot instal·lar tant en la paret com al sostre, la qual cosa permet una major flexibilitat a l'hora d'adaptar-ho a diferents espais. El seu sistema s'adapta a múltiples espais, que permet cobrir fins a 36 m².

Tots els seus elements van fixats a una barra quadrada de reforç de 40 x 40 mm (fixació frontal o al sostre) que està fixada a paret per diferents punts (tants com l'amplària del tendal demani). Això li dona una consistència molt més resistent i ens permet buscar els punts de tensió de la lona en una zona més interna que farà que la lona quedi molt més tibada en la seva part central.

Finalment, però no menys important, aquest tendal és una opció molt econòmica a llarg termini, ja que la seva durabilitat i resistència garanteixen un ús prolongat sense necessitat de realitzar reparacions o substitucions. A més, el seu disseny minimalista i elegant també pot afegir un valor addicional a qualsevol tipus d'espai.

En conclusió, el tendal Monobloc 350 és una excel·lent opció per a aquells que busquen un tendal d'alta qualitat i durabilitat. El seu disseny minimalista i elegant, el seu fàcil ús i la seva versatilitat el converteixen en una opció perfecta per a qualsevol tipus d'espai. A més, la seva durabilitat i resistència garanteixen un ús prolongat sense necessitat de realitzar reparacions o substitucions, la qual cosa el converteix en una inversió molt rendible a llarg termini.

A Tendals Gircat sempre garantim la qualitat dels nostres productes que procedeixen de les millors marques del mercat amb totes les garanties i certificats europeus.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de Monobloc 350 per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.
Mides: 
  • 3,00 x 3,50 mts (dos braços)
  • 6,00 x 5,50 mts (dos braços)
  • 9,00 x 8,25 mts (tres braços)
  • 12,00 x 11,00 mts (quatre braços)

FITXA TÈCNICA MONOBLOC 350