Tendals Gircat i el món de la protecció solar.

08/11/2018

 

En Salvador Coll, gerent de Tendals Gircat i també de la que fou Tendals i Cortines Coll, té molt clar que els principis d’una empresa han d’anar lligats al saber gestionar els productes i els serveis que aquesta ofereix, tenint en compte les necessitats del client.  
 
Rere el negoci familiar de Tendals Gircat trobem trenta anys d’experiència en el sector de la protecció solar i la decoració d’interiors, oferint sempre el millor servei i les millors marques dels seus productes (tendals, pèrgoles, cortines enrotllables, correders tècnics, protectors de piscina, motors i automatismes). L’empresa s’ha convertit en una de les millors oficines tècniques i d’instal·lació de tendals a Girona, des d’on gestiona tots els serveis i atén els clients, tant particulars com empreses (ajuntaments, pavellons esportius, escoles, centres cívics, càmpings i hoteleria, entre d’altres), per oferir solucions i una atenció 100% personalitzada. 


La seva àmplia trajectòria en la protecció solar ha permès adaptar-se amb molta facilitat als canvis tècnics relacionats amb els automatismes i la domòtica en els darrers anys. En aquest context, Tendals Gircat està a l’avantguarda dels avenços tecnològics per a que els tendals puguin actuar de manera autònoma segons el sol, el vent, la pluja, la programació horària, o bé per control directe amb els comandaments a distància. A més a més, la qualitat dels seus productes garanteix una alta durabilitat tant amb els elements estructurals com amb les lones que resisteixen d’entre dotze i catorze anys, sent un dels elements del tendal que es canvia abans.



Tant els tendals com els altres productes de protecció solar són elements indispensables en l’estalvi energètic, ja que poden arribar a reduir la temperatura dels espais protegits fins a un 80%, el que suposa uns 10ºC, oferint un major confort i, alhora, vetllant també pel benestar del medi ambient.
 
En Salvador Coll explica que l’èxit del negoci familiar recau en l’atenció al client perquè l’empresa està present des de la concepció del disseny fins a la instal·lació final. “La fidelització del client no depèn només de la qualitat del producte sinó del tracte humà de l’equip quan entra a casa seva”, assegura el gerent. 
Tendals Gircat dóna resposta a les necessitats del client i ofereix un servei integral d’assessorament i manteniment.