COBERTOR DE PISCINA DE BARRES

PROTECTORS DE PISCINA

Els cobertors de piscina amb barres són una opció popular per a mantenir les piscines netes i segures. Aquests cobertors estan dissenyats amb una sèrie de barres que s'estenen al llarg de la piscina per a mantenir la coberta tensada i en el seu lloc.

En primer lloc, els cobertors de piscina amb barres són molt efectius per a mantenir la piscina neta i lliure de fulles, branques i altres deixalles. Quan una coberta amb barres es col·loca sobre la piscina, les deixalles s'acumulen en la part superior de la coberta, on es poden retirar fàcilment amb una escombra o un rasclet. Això és especialment important per a les persones que tenen piscines envoltades d'arbres o arbustos on solen caure branques i fulles dins la piscina.

A més de mantenir la piscina neta, els cobertors de piscina amb barres també ajuden a mantenir la piscina segura. Poden suportar molt de pes, per la qual cosa si un nen o una mascota caminen accidentalment sobre la coberta, l'estructura no es trencarà.

Un altre benefici és que poden ajudar a prolongar la vida útil de la piscina. Quan la piscina està coberta, els raigs UV del sol no poden penetrar en l'aigua de la piscina. Els raigs UV poden causar danys a les parets i al fons de la piscina, així com als productes químics que s'utilitzen per a mantenir l'aigua neta. En cobrir la piscina, els propietaris poden ajudar a protegir l'estructura de la piscina i reduir els costos de manteniment a llarg termini.

En conclusió, els cobertors de piscina amb barres són una excel·lent opció per als propietaris de piscines que busquen una forma efectiva i convenient de mantenir la seva piscina neta i segura. Aquests cobertors poden ajudar a reduir els costos de manteniment a llarg termini, prolongar la vida útil de la piscina i mantenir l'aigua de la piscina calenta i neta.

Ofereixen una sèrie d'avantatges per als propietaris de piscines, entre les quals s'inclouen:

 

  • Protecció contra la brutícia: els cobertors de piscina amb barres protegeixen la piscina de fulles, branques, insectes i altres enderrocs que poden caure en la piscina. Això redueix la quantitat de brutícia que entra en la piscina i redueix la quantitat de temps que es necessita per a netejar la piscina.
  • Estalvi de diners: en reduir la quantitat de brutícia que entra en la piscina, poden ajudar a reduir els costos de manteniment de la piscina a llarg termini. També poden reduir la quantitat d'aigua que s'evapora de la piscina.
  • Seguretat: els cobertors de piscina amb barres poden ajudar a prevenir accidents, especialment si hi ha nens o mascotes a la casa. Estan dissenyats per a suportar pes, cosa que significa que és menys probable que algú caigui accidentalment a la piscina si està coberta.
  • Estalvi de temps: Poden estalviar temps en reduir la quantitat de temps que es necessita per a netejar la piscina i per a mantenir els nivells de químics en la piscina.
  • Protecció contra els raigs UV: alguns cobertores de piscina amb barres estan dissenyats per a bloquejar els raigs UV del sol. Això ajuda a prevenir la descoloració de la piscina i pot ajudar a reduir la quantitat de productes químics que es necessiten per a mantenir l'aigua de la piscina neta i segura.

 

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de Protectors de piscina de barres per tota la província de Girona, des de fa més de 30 anys.