PÈRGOLES TÈCNIQUES

Característiques i avantatges de les pèrgoles tècniques

Les Pèrgoles Tècniques són estructures innovadores per crear espais totalment protegits de sol i la pluja.

Es compon d´una estructura elegant d´alumini especialment creada per habilitar grans espais. Incorpora un sistema exclusiu de gomes anti-pluja que li confereixen una total protecció davant de l'aigua i el sol.

El sistema de tracció motoritzat ens permet deixar el teixit de PVC totalment tensat al punt final, facilitant així el desguàs de forma canalitzada a través dels pilars de l'estructura.

Les pèrgoles tècniques tenen un aspecte molt compacte i robust que li confereixen una total fiabilitat i estabilitat en dimensions molt grans. A més, es poden afegir diferents tendals verticals que completen la configuració de l’espai únic.

El seu ús és molt freqüent per al tancament de terrasses de restauració i hostaleria, ja que el tancament estanc que ofereix és hermètic i estable en tota la seva totalitat, assegurant així la protecció ambiental a tota la seva zona interior.

Aquest model de pèrgola es fabrica amb el teixit tècnic Precontraint, que és un producte d´alta qualitat, dissenyat per ser col·locat en aquest tipus d´estructures.

Aquest teixit té una estructura de fil de polièster d'alta resistència que garanteix una estabilitat dimensional única i pràcticament igual, tant a la trama com a l'ordit, que fa que no es deformi per la tensió.

També té un comportament tèrmic excel·lent que proporciona i permet reduir la temperatura de l'espai a protegir, més d'un 10%

Patentada mundialment, la tecnologia Précontraint ens permet produir materials amb composts flexibles amb propietats dimensionals excepcionals, anant més enllà dels estàndards de la nostra indústria.

La tecnologia Précontrain consisteix a assegurar un recobriment sota tensió bi-axial (en el sentit de l'ordit i de la trama) al llarg de tot el cicle de fabricació: l'armadura lleugera de micro-cables de PET d'alta tenacitat es recobreix de diverses capes de polímers, seguits d´un tractament de superfície resistent a la brutícia. Així, els materials que utilitzen aquesta tecnologia adquireixen propietats úniques, en termes de resistència, d'estabilitat dimensional i lleugeresa, eliminant les deformacions sota càrrega i aportant una durada de vida útil superior.

Les seves propietats són:

  • Teixit tècnic Ignífug M2
  • Eficient protecció solar
  • Extrema resistència i durabilitat
  • Fàcil manteniment
  • Sistema motoritzat
  • Automatismes de protecció solar
  • Pintura amb lacat RAL de qualitat.

Opcionalment, es poden complementar amb elements decoratius com ara llums, calefactors i fil musical, per donar-li l'aire exclusiu que mereix.

El seu accionament és sempre elèctric per fer-ne més còmode el maneig.

El sistema de tracció està compost per una corretja dentada d'alta resistència, que corre en rodaments i carros especialment silenciosos. 

El sostre retràctil està fet d´una sola tela fabricada en PVC amb reforç de malla interna, caracteritzada per la seva alta estabilitat dimensional; bona per al sol, la pluja i la protecció contra el vent.

El desguàs d’aigua frontal és una part integrada de l’estructura.

Té la possibilitat de crear formes asimètriques que surtin de la projecció quadrada que es poden adaptar fàcilment a diferents peticions.

És un tipus de pèrgola que es pot instal·lar també en estructures ja existents, amb un disseny modern i funcional d'alumini, amb cargols d'acer inoxidable, completada amb suports per a la seva instal·lació a paret o sostre directament i està indicada per cobrir lluernes i estructures de grans dimensions.

Accessoris disponibles 

Les estructures metàl·liques de les pèrgola tècniques tenen la possibilitat d'afegir diferents accessoris a escollir segons les necessitats:

  • Llums led, situades als perfils palillers, amb accionament mitjançant comandament a distància.
  • Tancament lateral amb verticals en teixit o cortina de vidre.
  • Calefacció integrada.
  • Canalització perimetral.
  • Taulats d'alumini.