PROJECTE TENDAL CORREDER PISCINA MUNICIPAL DE SILS

Pèrgola amb doble porteria d'alumini amb tendal correder.

A l´espai anexe de la zona esportiva de la piscina municipal de Sils, vam instalar un tendal correder amb estructura d´alumini per aconseguir un espai d´ombra per poder instalar-hi taules anexes a la zona del bar.

El seu sistema d´ones fan que sigui de fàcil obertura i tancament i la seva estructura reforçada el fa molt resistent per les inclemències meteorològiques amb la possibilitat d´adaptar-hi tendals verticals laterals per poder gaudir d´un espai  tancat complementar-hi  a la vostra vivenda, bar o restaurant.

Els rals de l´alumini van condicionats al l´entorn del tendal, i en aquest cas es va fer servir el mateix que la resta d´estructures d´alumini de l´espai esportiu.

Pel tema de l´aigua en cas de pluja, fem que marxi lateralment donant inclinació al tendal a través de les rulines de desplaçament (no a l´estructura) i així no fa bosses d´aigua a la part central en el cas d´anar amb lona impermeable.

Les mides d´aquesta estructura son de 5.00 m. amplada x 6.00 m. de sortida i porta un aleró d´alumini per protegir-lo de la pluja quan el tendal està tancat.