PROJECTE VERTICALS FUNDACIÓ MONA (COMARCA DE LA SELVA)

Tendals verticals confeccionats amb lona acrílica.

A la Fundació Mona, centre de recuperació de primats, de Riudellots de la Selva (Girona), Tendals Girona.cat vam fer el projecte i gestió de tancament d´una pèrgola de fusta on hi havia la necessitat de fer-hi projeccions audiovisuals per la presentació de l´activitat a escoles i visitants del centre. Es va fer el muntatge de tendals verticals a dues alçades (barana i a terra directament) en cinc de les obertures i en la zona d´accés vam adaptar-hi al mateix tendal, un sistema de barnilles per poder fixar-lo a diferents alçades.
La confecció dels tendals es va fer amb lona acrílica dun color fosc que no deixa passar massa la llum i d´aquesta manera aconseguir el grau d´enfosquiment necessari per poder fer les projeccions.
El color marron de la lona no trenca amb l´harmonia de la fusta de l´estructura i d´aquesta manera aconseguim l´equilibri de colors en en aquest paratge natural on està ubicada la Fundació.

La mida dels tendals es de 3.00 m. amplada x 2.80 m. alçada i això permet que la lona quedi ben tensada pels efectes del vent i la pluja, (La lona acrílica Sauleda es impermeable) i la durada d´aquest tipus de producte es d´uns 12/14 anys aproximadament.