PROJECTES TANCAMENTS DE TERRASSES I LOCALS

Els tancaments de locals i terrasses els fem amb tendals verticals que es poden instal·lar amb guies laterals amb forma de "U" de 40x120 mm. i és un sistema que permet tancar els laterals totalment. També es poden instal·lar amb barnilles de 10 mm. per on baixa el tendal i, a través d'unes palometes, podem fixar-lo a l'alçada que vulguem, o bé amb un cable tensor de 5 mm. per guiar-lo i amb un mínim impacte visual.

El material més habitual és la lona acrílica però també es fan servir els teixits tècnics degut a la seva transpiració. El teixit PVC es fa servir com a element aïllant de cara als mesos d'hivern. S'utilitza força en el sector de l'hoteleria. 

També oferim la possibilitat de posar al tendal vertical una franja de PVC transparent a la part central per donar visibilitat a l'exterior sense perdre sensació d'aïllament. Si els tendals verticals tenen una amplada determinada i porten guies laterals, és recomanable posar 2 perfils guia horitzontals a la part superior i inferior de la finestra de PVC per assegurar que la lona no surti de les guies en cas d'una ventada. 

Amb el tancament de terrasses i locals s'aconsegueix aïllar-se de l'exterior sense la necessitat de fer-hi obres i amb l'avantatge de poder recollir els tendals verticals sempre que sigui necessari.