TENXO

CORREDERS TÈCNICS

La pèrgola Tenxo és una opció molt interessant per a aquells que busquen una solució per a protegir els seus espais exteriors de la pluja i altres elements climàtics. Aquest tendal es caracteritza per la seva gran durabilitat, la seva facilitat d'ús i la seva capacitat per a adaptar-se a diferents tipus d'estructures.

Característiques principals de la pèrgola Tenxo

El tendal Tenxo està fabricat amb materials d'alta qualitat i compta amb diverses característiques que ho fan molt resistent i durador. A continuació, descriurem les característiques més importants d'aquest tendal:

  • Materials d'alta qualitat: El tendal està fabricat amb perfils d'alumini lacat, la qual cosa li dona una gran resistència i durabilitat. A més, compta amb una lona de PVC reforçada amb polièster, que és impermeable, ignífuga i resistent als raigs UV.
  • Sistema d'obertura i tancament: S'obre i tanca mitjançant un sistema motoritzat, la qual cosa el fa molt fàcil d'usar. A més, es pot controlar mitjançant un comandament a distància o una aplicació mòbil.
  • Sistema d'evacuació d'aigua: El tendal compta amb un sistema d'evacuació d'aigua integrat, que permet que l'aigua de pluja es dreni de manera eficient, evitant que s'acumuli sobre la lona i danyi l'estructura.
  • Adaptabilitat: La pèrgola Tenxo s'adapta a diferents tipus d'estructures. A més, es pot instal·lar en diferents angles, la qual cosa permet una major flexibilitat en el seu ús.
  • Disseny elegant: Té un disseny elegant i modern, la qual cosa el fa ideal per a espais exteriors en els quals es busca una estètica cuidada.

Les mesures màximes són:

  • 4,5 mts. d'ample x 8 mts. de llarg (amb un mòdul)
  • 9 mts. d'ample x 8 mts. de llarg (amb dos mòduls)
  • 13,5 mts. d'ample x 8 mts. de llarg (amb tres mòduls)

L'alumini lacat amb el qual està feta l'estructura garanteix la protecció contra la corrosió ambiental. El lacat compleix amb la normativa Qualicoat i tots els cargols són d'acer inoxidable. La lona que s'utilitza és de PVC (opac i ignífug), confeccionada perquè l'aigua es dirigeixi fins al canaló, que la condueix fins als puntals, la qual cosa garanteix que l'aigua no caigui pels laterals de l'estructura. El teixit compleix amb totes les normatives estàndard exigides en l'arquitectura i restauració. Hi ha una gran varietat de colors per a triar i adaptar-se als gustos i necessitats.

Funciona amb motor Somfy integrat dins del calaix de recollida, amb la possibilitat d'adaptar qualsevol dels automatismes del mercat com, per exemple, sensor de sol, vent, pluja, etc.… Fent que el tendal s'obri o es tanqui automàticament depenent de la situació. El motor permet donar a la lona la tensió adequada perquè l'aigua pugui lliscar cap al canaló fàcilment i no quedi estancada.

El disseny també és un dels seus avantatges competitius. Ofereix una àmplia gamma de colors i acabats per a poder personalitzar el tendal segons els seus gustos i necessitats. A més, el disseny del tendal és minimalista i elegant, la qual cosa el fa adequat per a qualsevol tipus d'ambient o estil decoratiu. Existeix la versió del Tenxo entre parets, que es pot instal·lar sense necessitat de cap puntal vertical per a sostenir l'estructura.

El seu disseny permet integrar tires de llum LED, la qual cosa permet il·luminar l'estança durant la nit. També es poden instal·lar tendals laterals per a tallar el pas del vent.

A més de parar la pluja, serveix com a protecció contra el sol, donant-li així, climatització a l'estança.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals Tenxo per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.
13 mts. d'ample x 7 mts. de llarg (amb tres mòduls)

FITXA TÈNICA TENXO