DOMÒTICA

Control dels automatismes amb domòtica.

TaHoma. La nova aplicació en domòtica de Somfy posa al nostre abast el control de tots els automatismes i tecnología de la nostra llar i simplifica el control, programació i monitorització de tots els dispositius automatitzats de la nostra casa.
A través d´aquesta aplicació, que es accessible des d´internet a traves de l´ordinador, tauleta o telèfon, podem tenir el control de finestres, persianes, cortines, llums, calefaccions, càmeres, sensors, etc.
El teu ambient s´adapta al teu estil de vida i a les teves necessitats estiguis on estiguis, tan en el teu habitatge habitual, de vacances o al treball. Amb Tahoma, tens el control de tot.

A la meva llar:
Pots controlar tots els equips compatibles, individualment per grup. Veure en temps real l´estat dels teus equipaments (oberts o tancats, encesos o apagats) i a través de la càmera pots controlar els espais de tota la casa, oficina o negoci.

Els meus escenaris:
Pots crear escearis per gestionar diferents equips a l´hora. (Per exemple: Sortir. I que tanqui totes les persianes i llums de la casa)

Els meus calendaris:
Es pot crear un calendària a mida per cada dia que s´activen a l´hora escollida de fins a 20 dies possibles (Setmana amb dies de treball / caps de setmana)

Els meus sensors:
Combina escenaris amb sensors: llum solar, temperatura, obertura i tancament, fum o presencia. El sistema envia un correu electrònic si detecta una incidència.