SOLIRIS RTS SOMFY

Sensor de sol i vent per tendals.

El Soliris RTS Somfy, es un sensor que te dues funcions. Està dissenyat per activar el motor del tendal (obertura o tancament) segons la llum del sol, i per protegir-lo del vent si es necessari, com a automatisme de protecció (tancament)

Detecció de vent:
Un anemòmetre recull automàticament el tendal si el vent excedeix del màxim programat en el mateix sensor. (te una escala de 10 nivells de graduació i la seva actuació es de 2 segons)

Detecció del Sol (Llum):
Una cèdula capta la informació de la llum que arriba a l´automatisme i en funció de la graduació establerta, obre o tanca el tendal. (El temps d´espera fins a generar l´ordre es de 12 minuts aprox) perquè el tendal no estigui pujant i baixant els dies de sol i núvols.

En cas de problemes de funcionament o anomalia del sensor, si el tendal no rep senyal de l´automatisme, al cap d´una hora es recull de manera automàtica per protecció del mateix.

La comunicació entre el sensor i el tendal es fa via ràdio. 
El comandament sempre porta la opció d´activar o desactivar l´automatisme en el cas de no voler que aquest actui (exceptuant el sensor de vent que sempre està activat com a protecció)