TENDAL CORREDER DOBLE PORTERIA

PERGOLES AMB TENDAL CORREDER

Els tendals correders de doble porteria són una solució versàtil i pràctica per a protegir-se del sol i la pluja en espais exteriors. Aquests tendals estan dissenyats per a ser instal·lats en patis, terrasses, jardins i altres espais a l'aire lliure on es desitja crear un ambient confortable i acollidor.

Es caracteritza per tenir dues porteries, la qual cosa li permet cobrir grans superfícies sense necessitat d'instal·lar diversos tendals. A més, aquest tipus de tendal es pot desplaçar en funció de la posició del sol i la direcció del vent.

Una dels principals avantatges del tendal correder de doble porteria és que es pot instal·lar en gairebé qualsevol lloc, independentment de la grandària o forma de l'espai. Això es deu al fet que el tendal es pot adaptar a les dimensions de l'espai, ja que les porteries es poden ajustar a diferents altures i amplàries.

Un altre avantatge és que és molt fàcil d'usar. El tendal es pot desplaçar amb un simple sistema de corda, la qual cosa permet ajustar la cobertura en segons. A més, el tendal es pot plegar i desplegar amb facilitat, la qual cosa el fa ideal per a ús diari.

En quant a la tela, els tendals correders de doble porteria solen estar fabricats en teixits resistents a l'aigua i al sol, com les lones acríliques. Aquests teixits són molt resistents i duradors, la qual cosa garanteix una gran protecció contra els raigs UV i la pluja.

Un altre aspecte per a tenir en compte és que poden ser una excel·lent inversió per a la llar. En instal·lar un tendal al pati, terrassa o jardí, es pot millorar la seva aparença estètica. A més, els tendals poden ajudar a reduir el consum d'energia en la llar, ja que permeten mantenir els espais exteriors frescos i protegits del sol, la qual cosa redueix la necessitat d'usar aires condicionats i ventiladors.

Alguns models de tendals correders de doble porteria inclouen sistemes d'il·luminació LED integrats en les porteries, la qual cosa permet gaudir d'una il·luminació suau i agradable durant la nit.

Una altra característica interessant dels tendals correders de doble porteria és que es poden personalitzar segons els gustos i necessitats de cada usuari. Per exemple, es poden triar diferents colors i dissenys de tela, així com diferents rals de colors per a l'estructura d'alumini.

En resum, els tendals correders de doble porteria són una excel·lent opció per a protegir-se del sol i la pluja en espais exteriors. Aquests tendals destaquen per la seva facilitat d'ús, resistència i durabilitat, així com per la seva capacitat d'adaptar-se a les dimensions i forma de l'espai. Si estàs buscant una solució pràctica i versàtil per al teu pati, terrassa o jardí, el tendal correder de doble porteria pot ser una opció per a considerar.

L'estructura de guies i porteria es fabrica amb les següents mesures:

 

80 x 40 m.m.

110 x 50 m.m.

120 x 120 m.m.

 

Els colors de l'alumini poden ser amb els següents rals:

Blanco, negre texturat, bronze texturat, gris 7016 texturat, plata texturat, grisa 7022, grisa 7016, grisa 7011, i marró 8014.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals correders amb doble porteria perimetral per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.
Amplada màxima: 7.00 mts.
Sortida màxima:    7.00 mts.



FITXA TÈCNICA CORREDER AMB DOBLE PORTERIA PERIMETRAL