TENDAL CORREDER A PÈRGOLA DE FUSTA

PERGOLES AMB TENDAL CORREDER

El tendal correder a pèrgola de fusta és una opció ideal per a aquells que desitgen gaudir de l'aire lliure sense preocupar-se pels raigs del sol o la pluja. Aquest tipus de tendal és fàcil d'instal·lar i s'adapta a qualsevol espai exterior, ja sigui en una terrassa, jardí o pati.

La pèrgola de fusta és una estructura que consisteix en pilars i bigues que suporten una coberta de làmines de fusta. Aquestes làmines proporcionen ombra i protecció contra la pluja, però no són suficients per a bloquejar completament els llamps del sol. És per això que un tendal correder és una excel·lent opció per a complementar la pèrgola i fer que l'espai sigui encara més còmode.

Les guies de 40 m.m x 40 m.m són una part essencial del sistema de tendal correder en pèrgola de fusta. Aquestes guies es fixen a l'estructura de la pèrgola i proporcionen un camí perquè el tendal hi llisqui cap endavant i cap endarrere. Les guies també són importants perquè mantenen el tendal tibant i eviten que s'arrugui o caigui.

El tendal correder és molt fàcil d'utilitzar. El tendal s’obre i es tanca pels carrils de les guies mitjançant un sistema de corda. El tendal es pot parar en qualsevol posició intermèdia, la qual cosa li permet ajustar la quantitat de llum i ombra que desitja en l'espai. Quan no està en ús, el tendal es plega i es guarda en la part superior de la pèrgola, la qual cosa li permet gaudir de la vista sense cap obstrucció.

També és molt durador i resistent a la intempèrie. El material del tendal és resistent a l'aigua i als raigs UV, cosa que significa que no es danyarà amb el temps. A més, les guies de 40 mm x 40 mm estan fetes d'alumini, la qual cosa les fa resistents a la corrosió i al desgast.

Un altre avantatge d'aquest tendal és la seva capacitat per a personalitzar-lo. Hi ha una àmplia varietat de colors i dissenys de tendals disponibles en el mercat, cosa que significa que es pot triar un que s'adapti perfectament al seu estil i a la decoració del seu espai exterior. A més, també es pot triar entre diferents tipus de tela, des de lones acríliques fins a teixit tècnic.

El manteniment del tendal és molt senzill. La majoria dels tendals estan fets de materials resistents a la intempèrie que es netegen fàcilment amb aigua i sabó suau. També és important assegurar-se que el tendal estigui completament sec abans de guardar-lo per a evitar l'acumulació de floridura i fongs.

En quant a la instal·lació, les guies es fixen a l'estructura de la pèrgola amb caragols i s'asseguren en el seu lloc per a així marcar el recorregut del tendal.

En resum, el tendal correder en pèrgola de fusta és una excel·lent opció per als qui desitgen agregar una capa addicional de protecció contra el sol i la pluja al seu espai exterior. És fàcil d'usar, durador i personalitzable, la qual cosa ho converteix en una inversió valuosa per a qualsevol llar.

El ral d'alumini més habitual és el bronze texturat, ja que és el que més s'assembla al color de la fusta. Tot i així, es pot usar tota la gamma de rals disponibles:

 

Blanc, negre texturat, bronze texturat, gris 7016 texturat, plata texturat, grisa 7022, grisa 7016, grisa 7011, i marró 8014.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals correders a pèrgola de fusta per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.
Amplada màxima: 6.00 mts.
Sortida màxima:    7.00 mts.