PÈRGOLES DE FUSTA

Les pergoles de fusta son una solució de protecció solar molt calida, acollidora i funcional, perfectes per cobrir les seves terrasses.

A Tendals Gircat li gestionem la instal·lació de la Pèrgola de fusta (a través del nostre col·laborador en pèrgoles de fusta o del seu en cas de tenir-lo) i li adaptem el tendal correder amb el teixit que mes s´adapti a les vostres necessitats.

En el procés de fabricació de la pèrgola, encastem les guies de desplaçament del tendal a els travessers de fusta de la mateixa pèrgola per integrar al màxim els dos elements.

El secret d´una bona pèrgola de fusta es que estigui feta amb materials nobles, ecològics i que requereixi d´un mínim manteniment. A Tendals Girona.cat us donem aquest servei i us fem la Pèrgola a mida segons les vostres necessitats.

Els tendals correders es confeccionen amb diferents tipus de teixit:

Lona acrílica: Teixit acrílic impermeable i transpirable
Teixits tècnics: Teixit de Polièster i fibra de vidre perforat.
PVC: Teixit de Polièster recobert de PVC

(Trobareu mes informació a l´apartat de lones de la nostra pàgina web)

El color ral de la perfilaria que utilitzem sempre coincideix amb el color de la fusta de la Pèrgola i els travessers de desplaçament del correder es fan amb doble macarró per poder canviar una baina de lona si es necessari sense la necessitat de desmuntar tot el tendal.
  • Amplada màxima: 7.00 m.
  • Sortida màxima: 7.00 m.