BIOCLIMÀTICA PREMIUM

PERGOLES BIOCLIMATIQUES

La pèrgola Bioclimàtica Premium està dissenyada per a ser adaptada a tota mena de terrasses, amb la funció de protegir-les de condicions climatològiques adverses com la pluja, el vent (amb tancaments laterals) o el sol, controlant la temperatura i ventilació de l'espai a través de làmines orientables de 0° a 145°, segons les seves necessitats.

És una Bioclimàtica amb un disseny innovador, que fa que les làmines no sobresurtin per la part superior de l'estructura i li donin un acabat més compacte, sense plaques i caragols visibles.

Una de les característiques més destacades de la pèrgola bioclimàtica Premium és el seu sistema de làmines mòbils, que permeten controlar l'entrada de llum i ventilació de forma molt precisa. Aquestes làmines poden ser ajustades mitjançant un comandament a distància, la qual cosa fa que sigui molt fàcil crear l'atmosfera desitjada en qualsevol moment.

A més, es pot utilitzar en qualsevol època de l'any, ja que es pot adaptar a les necessitats de cada moment. A l'estiu, es poden regular les làmines mòbils per a crear una zona d'ombra fresca i agradable, mentre que a l'hivern es pot tancar completament l'estructura per a protegir-se del fred i la pluja.

Els peus de la bioclimàtica serveixen com a baixants per l'aigua, i les seves bases lliuren directament al sòl de forma integrada.

L'estructura reforçada permet amplàries de fins a 6,00 metres sense pilar al mig, aconseguint així més espai d'obertura visual i estètica.

La canal d'evacuació d'aigua està integrada en tot el perimetral de l'estructura.

En quant a la personalització, la pèrgola bioclimàtica Premium ofereix múltiples opcions per a adaptar-se a les necessitats específiques de cada usuari. És possible triar entre diferents colors, acabats i materials per a crear una estètica única i personalitzada. També es poden afegir accessoris com sistemes d'il·luminació LED o cortines laterals per a adaptar-se a qualsevol clima o situació.

En resum, la pèrgola bioclimàtica Premium és una solució ideal per a crear espais exteriors confortables i acollidors. La seva versatilitat, resistència i disseny elegant la fan perfecta per a qualsevol projecte de construcció o remodelació que requereixi una solució d'alta qualitat i duradora.

 

CARACTERÍSTIQUES:

 

  • Estructura perimetral amb canaló incorporat de 260 m.m. alt i 135 m.m. ample.
  • Pilars estructurats de 144×144 m.m. amb base de fixació inox de 300 m.m.
  • Junta tubular estanca, eix d'acer inoxidable i pilars en ABS (fricció limitada)
  • Angles reforçats per esquadres d'acer inoxidable lacatge (màxima rigidesa).
  • Làmines dissenyades per resistència al vent, provades en túnel de vent sota condicions extremes, resistint vents de 210 km/h (amb làmines tancades)
  • Proves de funcionament amb més de 20.000 cicles d'obertura i tancament que equivalen a una utilització normal de més de 20 anys.
  • Permet adaptar diferents accessoris per a personalitzar la seva pèrgola com a sensor de pluja, vent, sol, temperatura i neu que gestionen el moviment de les làmines amb total autonomia, segons les condicions climàtiques i ambientals detectades.
  • Tancaments laterals amb Verticals Zip, mosquiteras o cortines de vidre.
  • Sistema de calefacció radiant per infrarojos, per a aportar un plus de confort durant la tardor o hivern.
  • Control per comandament a distància amb regulador d'intensitat.
  • Equip d'àudio bluetooth.

 

 

 

  • Tres tipus d'il·luminació:
  • Directa a 45 º, amb perfil d'alumini integrat en estructura.
  • Indirecta, amb tira LED amagada en l'estructura (il·luminació ambiental)
  • En la làmina plana, amb focus LED o amb tira LED. com a concepte de disseny.

 

La tira LED White warm, té una potència de 8 watts per metre lineal i la RGB té 7.5 watts de potència per metre lineal.

Tota la il·luminació és regulable en intensitat. El sistema RGB pot configurar diferents escenaris d'il·luminació.

Els focus LED White warm, tenen una potència de 4 watts.

 

 

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de Bioclimàtiques Premium per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.