CORREDERS COMUNITAT (BAIX EMPORDÀ)

El projecte consta de la substitució de 12 Pèrgoles de fusta ubicades en cases adossades d'una comunitat del Baix Empordà i substituir-les per estructures d'alumini de 90 x 96 amb tendals correders confeccionats amb lona acrílica.

L'alumini de les estructures dels tendals correders és de qualitat marina, i està fabricat amb una capa d'òxid natural (òxid d’alumini)  i és un material ideal per els llocs de costa i ambients marins.

L'amplada dels tendals és de 5.00 mts i això va fer que es fabriquessin amb un desnivell per permetre que l'aigua de la pluja pugui evacuar lateralment sense crear bosses d’aigua en el centre de la lona.

El mecanisme d’obertura i tancament es fa mitjançant un sistema de cordes i politges (inox) que permeten el desplaçament de les rulines (amb coixinets interiors) que són les que desplacen els perfils de doble macarró amb les lones (talles individuals) d'una manera pràctica i senzilla.

El color de l'alumini és el gris 7016 i el de la lona el 2065 Teula de Sauleda establert per comunitat.

També es va fer el tancament lateral amb valles de lames d'alumini (empresa vinculada) per separar unes estances de les altres.

El conjunt es va dissenyar seguint una harmonia de materials i colors amb les façanes de les cases i així poder mantenir la funcionalitat amb l'estètica d'una manera equilibrada.

A Tendals Gircat sempre estudiem els projectes de manera que el resultat final sigui el màxim d’eficient tant en l’assessorament, el producte i  la solució de la protecció solar que cada espai requereix.