TENDALS DE CAIXÓ INSTAL·LATS A CASA DE FUSTA (GIRONÈS)

Instal·lació de tendals mod. Cofre Ares d'alumini lacat bronze, confeccionats amb lona acrílica amb motors Somfy RTS.

Tendals col·locats a fusta a diferents nivells salvant els pendents de la taulada a la part del davant i tendals col·locats a la façana del darrera i sota el voladís per protegir la zona de la coberta de vidre de la zona tancada.

La instal·lació es fa amb cargols especials per fusta en els punts on la fusta és massissa i amb plaques de reforç interior en els llocs on el gruix de la fusta ho fa necessari.

Els tendals funcionen amb motors Somfy RTS, controlats a cada zona amb comandaments a distància Somfy Telis 4 Soliris i automatismes amb sensors de sol i vent.

La fusta aporta múltiples beneficis als habitatges, tant a nivell de confort i sostenibilitat com a nivell de prefabricació i disseny. Ecològicament, la fusta suposa un sistema constructiu natural i renovable, respectuós amb el medi ambient, però que en el nostre país necessita d'una protecció especial degut a les hores de sol i les altes temperatures que assolim en temporada d’estiu.

Per aquest motiu, la protecció solar també és la solució en el concepte de protecció i manteniment d’'aquest tipus de construcció.