VERTICALS TÈCNICS

Característiques i avantatges dels verticals tècnics

Els Tendals Verticals tècnics estan dissenyats per fer tancaments de Bioclimàtiques, pèrgoles d'alumini, obertures de finestres i balcons on es vulgui tenir visibilitat a l'exterior a través del teixit tècnic. 

És un model de tendal que suporta vents de més de 80 kms/h (segons mides d'amplada i alçada) gràcies al seu sistema de guia de cremallera o barnilla integrada que impossibiliten la sortida de la lona.

Els tendals verticals tècnics amb guies amb sistema ZIP són productes creats expressament per protegir de la llum i donar ombra a finestres i vidres.

El tendal, quan està dotat de guies per encastar, es pot incorporar completament al bloc de la finestra. El cofre té el perfil frontal que està equipat amb un sistema de tancament mòbil, els capçals són d'alumini fos i lacats del mateix color que l'estructura. El tendal es pot fixar al brancal mitjançant els capçals, o ser sostingut per les guies. Les guies integren el sistema ZIP.

El sistema permet muntar teixit opac o tècnic. Els perfils d'alumini extruït i d'alumini fos a pressió estan lacats amb pintura en pols, els cargols són d'acer inoxidable i els accessoris de niló.

L’accionament pot ser manual (màquina amb final de carrera i maneta) o motoritzat (motor normal, RTS o IO Home-control).

El seu accionament motoritzat facilita el maneig, permetent un desplaçament vertical del teixit i la creació de diferents ambients, en funció de les condicions lumíniques i tèrmiques del moment a cada espai.

El sistema ZIP guiat per cremalleres, li concedeix òptimes prestacions de resistència davant de fortes ventades, augmentant així la seguretat i la durabilitat del producte.

A més dels teixits tècnics d'alt rendiment, aquest sistema està format per perfils d'alumini extrusionat de la més alta qualitat que es complementa perfectament amb el color de la lona.

És per això que es poden aconseguir en qualsevol color de la carta RAL, texturats, lacats especials (clapejats, metal·litzats, anòdics), lacats en imitació fusta, anoditzats i foliats, així com cartes específiques per a arquitectes, sempre subjectes a les normes europees més exigents per així garantir un excel·lent comportament en tota mena de condicions.

Les seves característiques tècniques varien en funció de la mida del tendal i caixó, que poden anar de mides de 80 m.m. a 150 m.m. depenent del model.

Gràcies al sistema de guiat per cremallera, la tela no surt dels perfils, oferint sempre òptimes prestacions de resistència al vent.

D'aquesta manera no cal recollir el tendal quan hi ha grans ventades.

La cremallera està soldada a la tela, cosa que fa que tela i terminal romanguin estables dins de les guies laterals, assegurant l'operativitat del sistema en les circumstàncies més extremes.

A més, el sistema de cremallera evita que la llum entri per les obertures laterals del sistema, gràcies a l'absència d'aquestes. D'aquesta manera, també actua davant de l'entrada d'insectes.

L'assaig desenvolupat a laboratori el d’on com a resultat classe 5 (≈ 76 Km/h) segons la norma EN 13659:2004+A1:2008.

És un tendal que pot arribar als 6.00 mts d’amplada per 3.50 mts de caiguda en el model de caixó de 150 m.m. i amb sistema motoritzat.

Els seus components i teixit el fan un tendal molt estètic i funcional que s’adapta perfectament a tot tipus d’instal·lacions de caiguda vertical, donant el màxim de protecció en totes les seves funcions.

Estèticament, el seu caixó pot ser amb forma corba o recte segons el gust del client.

Aquest model de tendals segueixen totes les normatives europees d’alta qualitat i garantia. El sistema ZIP és un producte molt innovador dins del món de la protecció solar.