AVANTATGES DE MOTORITZAR EL TEU TENDAL

Motors i els seus avantatges

01/03/2023

Si estàs pensant en comprar un nou tendal i no saps si val la pena motoritzar-lo o fer-ho com tota la vida mitjançant una manovella, aquest article t’ajudarà a decidir-te.

Vivim en un món en constant evolució i cada vegada hi ha més automatització en les nostres vides. Per tant, és important anar-se adaptant a la comoditat que ens aporta.

Els tendals estan evolucionant constantment i cada vegada demanen més ser motoritzats. Sobretot quan són tendals de grans dimensions.

La principal avantatge de tenir un tendal motoritzat és el fet que amb un simple “click” pots obrir o tancar-lo ràpidament. T’estalvies haver de sortir a fora cada vegada que el sol t’enlluerna per mirar la televisió o per estar menjant tranquil·lament al menjador de casa teva.

Està clar que no és el mateix un tendal de 2 mts. d’amplada x 2 mts. de sortida, que un que fa 5 mts. d’amplada x 3.00 mts. de sortida. El fet d’accionar manualment un tendal de tan grans dimensions pot arribar a ser una gran molèstia. Per no parlar de tot el temps que es tarda a fer tot el recorregut. Si un dia es posa a ploure sobtadament i has de tancar el tendal, fer-ho des del comandament serà només qüestió de segons.

Un dels punts clau de comptar amb un motor és que permet vincular automatismes, com per exemple, sensor de sol, de vent o de pluja, que encara fan que el procés sigui més automatitzat.

Una altra avantatge és el control del tendal des del teu Smartphone mitjançant aplicacions externes, com el Tahoma Switch de Somfy, per exemple. Aquestes aplicacions ofereixen un gran ventall de possibilitats per millorar l’ús del teu tendal. Un exemple seria la possibilitat de programar un horari segons les teves necessitats, indicant que el tendal s’obri o es tanqui a l’hora que tu decideixis.

En resum, les avantatges són les següents:

  • Menys esforç, més comoditat
  • Possibilitat d’instal·lar automatismes
  • Control remot des de comandament o Smartphone
  • En cas d’emergència, tancar-lo és molt ràpid
  • Pots accionar el tendal des de qualsevol lloc de casa teva

MOTORS I AUTOMATISMES