INSTAL·LACIÓ DE CORTINES AMB CABLE A L'EXTERIOR

Cortines exteriors a casa ecològica minimalista

25/10/2023

Aquest estiu a TendalsGircat hem realitzat un projecte molt interessant a una casa ecològica al Baix Empordà.

Es tracta de la instal·lació de quatre cortines a l’exterior de la casa amb guia de cable per a resistir les ventades. Els suports van fixats directament a fusta. Les cortines es van motoritzar amb motors Somfy, permetent instal·lar un sensor de vent per a prevenir les conseqüències d’aquestes fortes ventades.

Es van instal·lar cortines i no tendals per aconseguir mantenir l’efecte minimalista de la casa. El color del teixit es el 16020 de Polyscreen amb un 1% de transparència de llum. Amb aquest color es va aconseguir seguir amb l’harmonia de colors del conjunt de la casa.

Gràcies a aquest teixit, des de dins de la casa s’aconsegueix crear un ambient molt acollidor i amb una sensació d’obertura gràcies a l’1% de transparència, ja que es pot veure mínimament l’espai exterior sense perdre ombra.

Des del comandament a distància es pot escollir entre baixar cada cortina individualment o totes alhora, fet que estalvia molt de temps al manipular-les i permet escollir quines cortines pujar o baixar en funció de l’incidènica dels raigs del Sol.

En conclusió, va resultar ser un projecte únic on es va treballar en cada detall per aconseguir mantenir l’harmonia de la casa.

Per a més informació sobre cortines de protecció solar fer click aquí