LLUMS LED ALS TENDALS

Millores d'estètica i funcionalitat

22/08/2023

Des de sempre, els tendals han estat una solució practica i estètica per a protegir els nostres espais exteriors del sol, pluja, vent… Però, com es habitual, els avenços tecnològics sempre ens fan anar un pas més endavant. Per a millorar l’experiència, tan practica com estètica, s’han incorporat tires de llums LED als tendal per aconseguir que no siguin tan sols d’ús durant el dia sinó també durant la nit.

Aquestes tires LED consten d’una eficiència energètica elevada i d’una vida útil llarga. A més a més, ocupen molt poc espai fent que quedin integrades a l’estructura del tendal de forma dissimulada.

La instal·lació de llums LED als tendals té diferents avantatges:

  • Gràcies a la calidesa de la llum es crea un ambient acollidor per aprofitar les hores de nit.
  • Consten d’una gran eficiència energètica ja que consumeixen molt poca energia, a més, tenen una durabilitat molt alta.
  • Les tires LED queden integrades de manera molt dissimulada en l’estructura del tendal.

En conclusió, les llums LED en els tendals son una alternativa adequada per a aprofitar millorar l’experiència en els espais exteriors, creant ambients acollidors per poder gaudir-los al màxim. Si es busca donar un toc especial al vostre pati o terrassa, les llums LED son una opció a tenir en compte.