VELES

CARPES I VELES

Els tendals amb vela tensada són una opció popular per a protegir àrees exteriors de la pluja i el sol. Aquests tendals estan composts per una tela fortament estirada sobre una estructura de suport, la qual cosa els dona la seva característica forma tibant. A continuació, es detallen algunes de les característiques i beneficis dels tendals amb vela tensada:

  • Protecció solar: Els tendals amb vela tensada proporcionen una excel·lent protecció solar, ja que pot bloquejar fins al 95% dels raigs UV nocius. Això ajuda a mantenir fresca l'àrea sota el tendal, la qual cosa el fa ideal per al seu ús en patis, terrasses i altres àrees a l'aire lliure.
  • Versatilitat: Aquests tendals poden ser dissenyats per a adaptar-se a qualsevol forma o grandària, la qual cosa els fa molt versàtils. A més, estan disponibles en una varietat de colors i dissenys, la qual cosa permet que s'ajustin perfectament a la decoració de qualsevol espai.
  • Durabilitat: Els materials utilitzats en la fabricació dels tendals amb vela tibada són resistents als raigs UV i a la intempèrie, la qual cosa els fa molt duradors. A més, estan fets per a suportar condicions climàtiques extremes, com forts vents i pluges intenses.
  • Baix manteniment: Aquests tendals requereixen molt poc manteniment, ja que la tela és resistent a la descoloració i a la floridura. A més, si la tela s'embruta, es pot rentar fàcilment amb aigua i sabó neutre.

La popularitat dels tendals amb vela tensada ha augmentat en els últims anys, gràcies al seu estil minimalista, la seva fàcil instal·lació i la seva capacitat per a adaptar-se a qualsevol espai exterior.

Els avantatges dels tendals amb vela tensada són molts. D'una banda, el seu disseny aerodinàmic i lleuger permet que la tela s'adapti fàcilment a la forma de l'estructura, cosa que significa que es pot crear una varietat de formes i dissenys personalitzats per a satisfer les necessitats de cada espai.

A més, la tela utilitzada és d'alta qualitat i es fabrica amb materials resistents a la intempèrie i al desgast, com el polièster recobert de PVC o el teixit acrílic. Aquests materials ofereixen una protecció duradora contra els raigs UV i altres elements climàtics, la qual cosa fa que els tendals amb vela tibada siguin ideals per al seu ús en espais exteriors durant tot l'any.

Un altre avantatge dels tendals amb vela tensada és que són molt versàtils. Cosa que significa que es pot gaudir d'una ombra fresca i còmoda fins i tot en dies ventosos. A més, els tendals amb vela tibada són ideals per al seu ús en una varietat d'espais, des de patis i terrasses fins a parcs i àrees de piscina.

En resum, els tendals amb vela tibada són una excel·lent opció per a aquells que busquen una forma elegant i pràctica de protegir àrees exteriors del sol i la pluja. Són duradors, fàcils d'instal·lar i mantenir, i estan disponibles en una varietat de dissenys i colors per a adaptar-se a qualsevol espai.

 

En els projectes de veles tensades treballem juntament amb el client per a oferir solucions personalitzades que s'adapten perfectament a l'espai que es vol cobrir, i per tant, garantir un resultat òptim i de primera qualitat.

Ens encarreguem del projecte complet, des del disseny fins a la instal·lació, per a aconseguir un espai únic i funcional amb un acabat original i elegant.

 

Característiques tècniques dels màstils:

 

  • Màstil d'acer inoxidable de 50 / 57 / 108 / 219 mm. de 3 mm. de gruix.
  • Amb tub exterior d'alumini de diferents colors de ral.
  • Reforç interior amb tub d'acer inoxidable.
  • Tub d'ancoratge al sòl per a la col·locació dels màstils en mesures de 25 a 50 cm. de profund.

 

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de Veles per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.