TENFLAT

CORREDERS TÈCNICS

La pèrgola Tenflat és un sistema de tendal retràctil que combina funcionalitat i estil per a crear un espai a l'aire lliure còmode i atractiu. Amb el seu disseny elegant i funcional, la pèrgola Tenflat és ideal per a aquells que busquen una solució d'ombra flexible que s'adapti a les seves necessitats.

La pèrgola es compon d'una estructura d'alumini d'alta qualitat que es pot personalitzar en diferents acabats. L'estructura està dissenyada per a ser resistent a la intempèrie i duradora en el temps. A més, el seu disseny modular permet una fàcil instal·lació i personalització per a adaptar-se a diferents grandàries i estils d'espais a l'aire lliure.

La cobertura de la pèrgola Tenflat es realitza mitjançant una sèrie de panells de lona, que es poden obrir i tancar fàcilment mitjançant un sistema de motorització integrat. La tela utilitzada a la pèrgola està dissenyada per a resistir els raigs UV i la intempèrie, la qual cosa la converteix en una solució duradora per a l'ús en exteriors. A més, la lona està disponible en una àmplia varietat de colors, la qual cosa permet als usuaris personalitzar el seu espai a l'aire lliure segons els seus gustos i necessitats. Un dels seus més destacats detalls és la curvatura dels perfils que subjecten la lona donant-li una estètica impecable, a més de permetre que l'aigua de la pluja desaigüi cap als dos costats passant pel canaló que porta integrat.

Una altra de les característiques destacades de la pèrgola és la seva capacitat per a ser equipada amb accessoris addicionals, com la il·luminació integrada, i tendals verticals anti-vent. Aquests accessoris es poden personalitzar segons les necessitats i preferències de cada usuari, la qual cosa permet crear un espai a l'aire lliure a mesura. El sistema d'il·luminació “LED EYE” ofereix una alta qualitat d'il·luminació. Està disponible en color groc o blanc.

Un dels principals avantatges de la pèrgola Tenflat és la seva facilitat d'ús. El sistema de motorització integrat permet obrir i tancar els panells de lona amb només pressionar un botó, la qual cosa fa que la gestió de l'ombra sigui senzilla i còmoda. Pot funcionar amb motor Somfy, la qual cosa permet afegir automatismes com els sensors de vent, de sol, etc.… Perquè el tendal s'activi segons les condicions atmosfèriques.

Mesures de l'estructura:

  • Mesura màxima: 7 mts. x 7 mts.

A més, l'estructura d'alumini és fàcil de mantenir i netejar, la qual cosa permet als usuaris gaudir del seu espai a l'aire lliure sense haver de preocupar-se pel manteniment. Tots els cargols són d'acer inoxidable.

La pèrgola és una solució d'ombra ideal per a diferents tipus d'espais a l'aire lliure. Ja sigui en terrasses, patis, jardins o balcons, s'adapta perfectament a qualsevol entorn i ofereix una solució flexible per a la gestió de l'ombra. A més, el seu disseny elegant i funcional fa que sigui una addició atractiva a qualsevol espai a l'aire lliure.

En resum, la pèrgola Tenflat és una solució d'ombra atractiva i funcional que combina disseny, qualitat i funcionalitat. Amb la seva estructura d'alumini resistent a la intempèrie, el seu sistema de motorització integrat i la seva àmplia varietat d'opcions de personalització, la pèrgola Compact és una opció ideal per a aquells que busquen un espai a l'aire lliure còmode i atractiu. Si estàs buscant una solució d'ombra per al teu espai a l'aire lliure, la pèrgola Compact és definitivament una opció per a considerar.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de pèrgoles Tenflat per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.