TENDAL CORREDER ENTRE PARETS

PERGOLES AMB TENDAL CORREDER

El tendal correder entre parets és una estructura de protecció solar que s'utilitza per a cobrir àrees exteriors, com a terrasses, patis i jardins. Aquest tipus de tendal és especialment útil en espais reduïts o en llocs on la instal·lació d'un tendal convencional no és possible a causa de la falta de suports o pilars.

El tendal correder entre parets es caracteritza pel seu disseny elegant, que s'integra perfectament en l'arquitectura de qualsevol tipus d'edifici. El seu sistema de funcionament es basa en la utilització d'una sèrie de guies situades en les parets laterals, que permeten que el tendal es desplaci, cobrint la zona desitjada.

Un dels principals avantatges d'aquest tendal és la seva versatilitat. Al no requerir suports addicionals, el tendal correder entre parets pot instal·lar-se en una gran varietat de llocs, com a balcons, terrasses, patis interiors, etc. A més, gràcies al seu disseny modular, és possible adaptar l'estructura a diferents amplades i altures, la qual cosa permet cobrir àrees més grans o petites segons les necessitats.

Un altre avantatge important és que a diferència d'altres tipus de tendals que requereixen la fixació de puntals o suports addicionals, el tendal correder entre parets se subjecta directament a la paret mitjançant ancoratges especials.

Una altra característica important és la seva resistència i durabilitat. L'estructura és d'alumini, que garanteix una gran resistència enfront dels agents atmosfèrics i una llarga vida útil. A més, el teixit utilitzat en la coberta està tractat amb productes específics per a protegir-ho dels raigs UV i de la pluja, la qual cosa augmenta la seva resistència i durabilitat.

En quant a les opcions de personalització, el tendal correder entre parets ofereix una àmplia varietat de possibilitats. En primer lloc, és possible triar entre diferents tipus de teixits i colors, la qual cosa permet adaptar el tendal a l'estil i la decoració de l'entorn. A més, és possible afegir llums LED per a aportar una major sensació de confort en la zona coberta.

El manteniment del tendal és molt fàcil. El teixit pot netejar-se amb aigua i sabó neutre, i es recomana realitzar una neteja periòdica per a evitar l'acumulació de brutícia i pols.

El tendal correder entre parets és una excel·lent opció per a aquells que busquen una solució elegant, versàtil i duradora per a protegir els seus espais exteriors del sol i la pluja. El seu disseny minimalista sent una de les seves principals característiques, la qual cosa ho converteix en una opció perfecta per a aquells que volen mantenir una estètica neta i senzilla a la seva terrassa o pati.

A més, el fet que no requereixi suports addicionals significa que no hi ha obstacles visuals que puguin interferir amb la vista o l'espai disponible.

En quant a la seguretat, compta amb sistemes que garanteixen un ús segur i sense problemes. Per exemple, les guies i ancoratges estan dissenyats per a suportar grans càrregues i evitar desplaçaments o caigudes.

En resum, el tendal correder entre parets és una excel·lent opció per a aquells que busquen una solució elegant, versàtil i duradora per a protegir els seus espais exteriors. El seu disseny minimalista, la seva fàcil instal·lació i manteniment, i la seva capacitat per a adaptar-se a diferents condicions climàtiques el converteixen en una opció popular i funcional per a qualsevol tipus d'espai exterior.

 

Les guies de desplaçament es fabriquen amb les següents mesures:

 

80 x 40 m.m.

110 x 50 m.m.

120 x 120 m.m.

 

Els colors de l'alumini poden ser amb els següents rals:

 

Blanco, negre texturat, bronze texturat, gris 7016 texturat, plata texturat, grisa 7022, grisa 7016, grisa 7011, i marró 8014.

 

  • En Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals correders entre parets per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.
Amplada màxima: 7.00 mts.
Sortida màxima:   7.00 mts.