TENDAL CORREDER PORTERIA FRONTAL

PERGOLES AMB TENDAL CORREDER

El tendal correder amb porteria frontal és una solució de disseny per a terrasses i patis exteriors que permet maximitzar l'espai i la comoditat en àrees a l'aire lliure. Aquest tipus de tendal és molt popular en llars, restaurants i hotels per la seva versatilitat i funcionalitat.

Aquest tipus de tendal consisteix en una estructura amb un sostre lliscant que es desplaça per a cobrir una zona específica. La porteria frontal és una característica important d'aquesta mena de tendal, ja que li dona una estabilitat addicional a l'estructura i permet fixar-la de manera segura en una superfície.

Un dels avantatges del tendal correder amb porteria frontal és que es pot adaptar a diferents grandàries i formes de terrasses i patis. Gràcies al seu disseny modular, és possible ajustar la grandària de l'estructura per a adaptar-se a la forma de la zona que es vol cobrir. A més, en ser lliscant, es pot obrir o tancar segons sigui necessari per a aprofitar al màxim l'espai disponible.

Un altre avantatge important d'aquesta mena de tendal és que permet crear ambients acollidors i protegits en zones exteriors. Gràcies al seu sostre impermeable i resistent als raigs UV, és possible estar a l'aire lliure i protegit de la pluja i el sol al mateix temps. A més, la porteria frontal brinda una protecció addicional contra el vent, la qual cosa el converteix en una opció ideal per a zones amb forts corrents d'aire.

El tendal correder amb porteria frontal també és una solució de disseny molt atractiva per a terrasses i patis exteriors. Gràcies a les seves línies netes i el seu disseny minimalista, s'integra perfectament en qualsevol entorn. A més, en poder triar entre diferents materials i colors, és possible personalitzar l'estructura per a adaptar-la a qualsevol estil de decoració.

En quant al seu ús, el tendal correder amb porteria frontal és molt fàcil de manejar. Per a obrir o tancar el sostre, n'hi ha prou amb lliscar-lo pels riells fins a la posició desitjada.

Un altre avantatge important és la seva capacitat per a adaptar-se a diferents necessitats i usos. Per exemple, en llars, pot utilitzar-se per a crear un espai de descans a la terrassa o el jardí, o per a protegir una zona de barbacoa o de jocs per a nens. En restaurants i hotels, pot utilitzar-se per a crear un espai addicional per a menjars i esdeveniments a l'aire lliure, o per a protegir una zona de descans per als clients.

En conclusió, el tendal correder amb porteria frontal és una solució de disseny versàtil i funcional per a terrasses i patis exteriors. Gràcies a la seva capacitat per a adaptar-se a diferents grandàries i formes de zones exteriors, la seva resistència a la intempèrie i el seu atractiu disseny minimalista és una opció ideal per a crear ambients acollidors i protegits en espais a l'aire lliure. A més, la seva facilitat d'ús i manteniment ho converteixen en una solució de disseny molt popular entre propietaris d'habitatges, restaurants i hotels. Si estàs pensant a millorar la teva terrassa o pati exterior, un tendal corredís amb porteria frontal pot ser la solució perfecta per a tu.

 

L'estructura de guies i porteria es fabrica amb les següents mesures:

 

80 x 40 m.m.

110 x 50 m.m.

120 x 120 m.m.

 

Els colors de l'alumini poden ser amb els següents rals:

Blanc, negre texturat, bronze texturat, gris 7016 texturat, plata texturat, grisa 7022, grisa 7016, grisa 7011, i marró 8014.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals correders amb porteria frontal per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.

Amplada màxima:  6.00 mts.
Sortida màxima:    7.00 mts.