FUNDACIÓ MONA (RIUDELLOTS DE LA SELVA)

Projecte Fundació Mona i centre de recuperació de primats, de Riudellots de la Selva (Girona).

A Tendals Girona.cat fem el projecte i instal·lació del tancament d'una pèrgola de fusta on hi havia la necessitat de fer-hi projeccions audiovisuals per la presentació de l'activitat a escoles i visitants del centre.

Es fa el muntatge de tendals verticals a dues alçades (barana i a terra directament) en cinc de les obertures i en la zona d'accés hi adaptem al mateix tendal vertical, un sistema de barnilles per poder fixar-lo a diferents alçades per permetre l'accés dels visitants.

La confecció dels tendals es fa amb lona acrílica d'un color fosc que no deixa passar massa la llum i d'aquesta manera aconseguir el grau d'enfosquiment necessari per poder fer les projeccions.

El color marró de la lona no trenca amb l'harmonia de la fusta de l'estructura i d'aquesta manera aconseguim l'equilibri de colors en aquest paratge natural on està ubicada la Fundació.

La mida dels tendals és de 3.00 m. amplada x 2.80 m. alçada i això permet que la lona quedi ben tensada pels efectes del vent i la pluja (Lona acrílica Sauleda), i la durada d'aquest tipus de producte és d'uns 12/14 anys aproximadament.