MATICBOX 350

TENDALS DE BRAÇ EXTENSIBLE

El tendal Maticbox 350 de Llaza és una solució innovadora i elegant per a protegir espais a l'aire lliure del sol i la pluja. Aquest tendal ofereix una excel·lent protecció contra els raigs UV, la calor i les inclemències del temps, i és ideal per a balcons, terrasses, jardins i qualsevol altre espai exterior.

És un tendal retràctil que s'enrotlla i desenrotlla automàticament gràcies al seu sistema motoritzat. Aquest sistema motoritzat fa que el tendal sigui fàcil d'usar i molt convenient. A més, aquest tendal compta amb una àmplia gamma d'opcions de personalització, com l'elecció del color, el tipus de tela i la personalització de la impressió en el teixit.

L'estructura està fabricada en alumini lacat i compta amb un sistema de tensió integrat que garanteix una excel·lent estabilitat i resistència al vent. El tendal està disponible en diferents grandàries i configuracions, la qual cosa el fa adequat per a una àmplia varietat de situacions i necessitats.

La principal característica que distingeix al tendal Maticbox 350 d'altres tendals és el seu sistema d'enrotllat automàtic. Aquest sistema és molt fàcil d'usar, ja que només es necessita prémer un botó perquè el tendal s'enrotlli o desenrotlli. A més, aquest sistema també garanteix la durabilitat del tendal, ja que redueix el risc de danyar l'estructura o el teixit durant el seu ús.

Un altre avantatge és la seva capacitat per a integrar-se en qualsevol disseny o estil arquitectònic. El tendal té un disseny modern i elegant que el fa perfecte per a llars, edificis comercials i espais públics. A més, el tendal està disponible en una àmplia gamma de colors i dissenys de teixit, la qual cosa permet als usuaris personalitzar el tendal perquè s'adapti perfectament al seu espai.

També és molt fàcil de mantenir. L'estructura del tendal està fabricada en alumini lacat, la qual cosa el fa resistent a la corrosió i fàcil de netejar. A més, el teixit del tendal està dissenyat per a ser resistent a la brutícia i fàcil de netejar amb aigua i sabó suau. No obstant això, és important recordar que ajuda netejar-lo regularment per a evitar l'acumulació de pols i brutícia que poden afectar la seva aparença i la seva durabilitat.

A més, està fabricat amb materials d'alta qualitat que garanteixen la seva durabilitat i resistència a la intempèrie. L'estructura del tendal està fabricada en alumini lacat, la qual cosa el fa resistent a la corrosió i a l'oxidació. El teixit del tendal està dissenyat per a ser resistent als raigs UV i a la humitat, la qual cosa ho fa adequat per al seu ús en qualsevol clima.

En quant a la seva funcionalitat, és molt versàtil i s'adapta a una àmplia varietat de necessitats i situacions. Aquest tendal és ideal per a crear zones d'ombra i protecció en espais a l'aire lliure, la qual cosa ho fa perfecte per a balcons, terrasses, jardins i patis.

En resum, el tendal Maticbox 350 és una excel·lent opció per a aquells que busquen protegir els seus espais a l'aire lliure del sol i la pluja de manera eficient i elegant. Aquest tendal retràctil compta amb un sistema motoritzat que ho fa molt fàcil d'usar, a més d'una àmplia gamma d'opcions de personalització que ho fan adequat per a qualsevol estil arquitectònic. L'estructura del tendal està fabricada en alumini lacat, la qual cosa el fa resistent a la corrosió i a l'oxidació, mentre que el teixit està dissenyat per a ser resistent als raigs UV i a la humitat.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals Maticbox 350 per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.
Amplada màxima: 6.00 mts.
Sortida màxima:   3.50 mts. 


FITXA TÈCNICA MATICBOX 350