STORBOX 400

TENDALS DE BRAÇ EXTENSIBLE

El tendal Storbox 400 de Llaza és una excel·lent opció per als qui busquen un tendal resistent, durador i amb un disseny modern i elegant. Aquest tendal està dissenyat per a ser instal·lat en terrasses, balcons i jardins, oferint una àmplia protecció enfront del sol i la pluja.

Compta amb una estructura d'alumini lacat, que proporciona una gran resistència i durabilitat enfront dels agents atmosfèrics.

La lona està fabricada en teixit acrílic d'alta qualitat. Aquest teixit és resistent a l'aigua, al sol i a les taques, i està disponible en una àmplia varietat de colors, per a adaptar-se a qualsevol estil de decoració.

Una de les característiques més destacades és el seu sistema de enrotllament, que permet recollir la lona de manera suau i silenciosa, gràcies al seu mecanisme de fre. D'aquesta manera, el tendal es pot recollir i desplegar amb gran facilitat i sense fer soroll, la qual cosa ho converteix en una opció perfecta per a aquells que busquen un tendal discret i elegant.

El tendal compta amb diferents opcions de fixació, per a adaptar-se a qualsevol tipus d'instal·lació. Es pot instal·lar a la paret, al sostre o a l'estructura d'una pèrgola, per la qual cosa és perfecte per a qualsevol espai exterior.

A més, aquest tendal compta amb diferents opcions de motorització, per a fer encara més còmoda la seva utilització. Es pot optar per un motor amb comandament a distància o un motor amb sensor de vent i sol, que permeten una automatització completa del tendal. D'aquesta manera, es pot programar el tendal perquè es desplegui i reculli automàticament en funció de les condicions meteorològiques, la qual cosa el converteix en una opció molt pràctica per a aquells que volen gaudir de la seva terrassa o jardí sense preocupar-se pel clima.

Permet la possibilitat de posar il·luminació LED, tant als braços com en el perfil frontal, o totes dues opcions alhora, permetent-nos així gaudir de les nostres terrasses de nit.

Amb un rang d'inclinació que va de 6° a 66°, permet un ampli ventall de posicions dels seus braços articulats que poden aguantar vents de fins a 28km/h segons els estàndards de la normativa UNE-EN 13561: 2015.

El lacat per l'alumini és segons la normativa QUALICOAT, amb diferents gammes de colors disponibles. Tots els caragols són d'acer inoxidable i els braços tenen lacat integral aportant major durabilitat a tot el conjunt.

En definitiva, és una excel·lent opció per a aquells que busquen un tendal resistent, durador i amb un disseny modern i elegant. La seva estructura d'alumini, la seva lona de teixit acrílic d'alta qualitat i el seu sistema d’enrotllament suau i silenciós el converteixen en una opció perfecta per a qualsevol espai exterior, ja sigui una terrassa, un balcó o un jardí. A més, les seves opcions de fixació i motorització fan que la seva instal·lació i ús siguin encara més còmodes i pràctics. Si estàs buscant un tendal que et permeti gaudir al màxim del teu espai exterior, sense preocupar-te pel sol o la pluja, el tendal Storbox 400 és una opció que sens dubte hauries de considerar.

 

Característiques i avantatges:

 

  • Protecció solar: Ofereix una protecció eficaç contra els raigs UV del sol, permetent gaudir d'un espai exterior agradable i fresc sense preocupar-te pel sol.
  • Protecció contra la pluja: la lona de teixit acrílic d'alta qualitat és resistent a l'aigua, per la qual cosa et permetrà protegir-te de la pluja i continuar gaudint del teu espai exterior fins i tot en dies de pluja.
  • Resistència al vent: Compta amb un sistema de braços articulats que li permet resistir vents de fins a 28 km/h, la qual cosa garanteix la seguretat i l'estabilitat del tendal en condicions climàtiques adverses.
  • Durabilitat: L'estructura està fabricada en alumini lacat, la qual cosa ho fa resistent a la corrosió i durador en el temps. A més, la seva lona de teixit acrílic d'alta qualitat té una gran resistència a la descoloració i és fàcil de netejar i mantenir.
  • Disseny modern i elegant: Compta amb un disseny modern i elegant que s'adapta perfectament a qualsevol tipus de decoració. A més, la seva estructura d'alumini lacat li proporciona un aspecte fresc i net, que resulta molt atractiu visualment.
  • Opcions de fixació i motorització: el tendal Storbox 400 compta amb diverses opcions de fixació, la qual cosa ho fa compatible amb qualsevol tipus d'estructura. A més, es pot motoritzar per a fer el seu ús encara més còmode i pràctic.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals Storbox 400 per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.
Amplada màxima: 6.00 mts
Sortida màxima:   4.00 mts


FITXA TÈCNICA STORBOX 400