STORBOX S-300

Tendal elegant i compacte amb tancament hermètic de caixó.

TENDALS DE BRAÇ EXTENSIBLE

El tendal és una de les opcions més populars per a protegir-se del sol i de la pluja en àrees exteriors, ja sigui en una terrassa, jardí, balcó o qualsevol espai obert. Però no tots els tendals són iguals, i el tendal cofre Storbox s-300 de Llaza és una opció que destaca pel seu disseny, funcionalitat i durabilitat.

Es caracteritza pel seu disseny compacte i elegant, que s'adapta a qualsevol tipus de façana o estructura arquitectònica. El tendal està compost per una estructura d'alumini, que li confereix una gran resistència a la intempèrie i una llarga durabilitat, fins i tot en zones costaneres o exposades a la pluja i el vent.

El seu sistema és un dels seus aspectes més destacats. Gràcies al seu disseny, el tendal s'enrotlla dins d'un cofre que el protegeix completament dels elements, evitant l'acumulació de pols, fulles, branques o altres elements que puguin embrutar-ho o deteriorar-ho amb el pas del temps. A més, compta amb un sistema de tancament hermètic, que el manté completament segellat i protegit quan no està en ús.

És un model que s'adapta perfectament a qualsevol tipus de necessitat. Pot instal·lar-se tant en paret com en sostre, i està disponible en diferents grandàries i formats per a ajustar-se a qualsevol espai exterior. A més, el tendal Storbox s-300 pot configurar-se amb diferents tipus d'accionament, des de la tradicional manovella manual fins al còmode i pràctic motor elèctric, que permet obrir i tancar el tendal amb un simple botó.

És una excel·lent opció per a protegir-se del sol a l'estiu, però també per a resguardar-se de la pluja en dies de mal temps. El tendal està fabricat amb materials resistents a l'aigua, que eviten l'acumulació d'humitat i la formació de floridura o males olors. A més, el sistema de cofre permet que l'aigua de pluja escorri de manera fàcil i natural, evitant la formació de tolls o acumulacions d'aigua que puguin afectar el seu funcionament.

Un altre aspecte per a destacar del tendal Storbox s-300 és que el manteniment del tendal és senzill i fàcil de dur a terme, ja que l'estructura d'alumini i el teixit del tendal són resistents i duradors, i només requereixen d'una neteja regular per a mantenir-se en perfectes condicions.

És una opció que destaca per la seva gran relació qualitat-preu. El tendal Storbox s-300 ofereix una gran superfície d'ombra, que permet gaudir d'un espai exterior fresc i agradable durant els dies més calorosos de l'estiu. A més, està fabricat amb materials d'alta qualitat i resistència, la qual cosa garanteix una llarga vida útil i un funcionament òptim en tot moment.

En quant als acabats i dissenys disponibles, compta amb una àmplia varietat d'opcions. El teixit del tendal està disponible en diferents colors i materials, des del tradicional polièster fins a l'elegant acrílic, que ofereix una major resistència als raigs UV i a la descoloració. A més, està disponible en diferents acabats, com el lacat en blanc o l'anoditzat en alumini, que s'adapten perfectament a qualsevol tipus de façana o estructura arquitectònica.

En definitiva, és una opció recomanable per a qualsevol persona que busqui un tendal de qualitat, resistent i durador, que ofereixi una protecció completa enfront dels elements i un disseny elegant i funcional. Gràcies al seu sistema de cofre, el seu fàcil manteniment, i la seva àmplia varietat d'acabats i dissenys, el tendal Storbox s-300 s'adapta a qualsevol tipus de necessitat i espai exterior, oferint una solució eficaç i duradora per a gaudir al màxim dels dies de sol i dels espais a l'aire lliure.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals Storbox s-300 per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.

Amplada màxima:  6.00 mts
Sortida màxima:     3.00 mts


FITXA TÈCNICA STORBOX S-300