VERANDA SIRIO

VERANDAS

El tendal Veranda Sirio és un producte dissenyat i fabricat per una empresa líder en el mercat de tendals i tancaments per a terrasses i jardins. Es tracta d'un tendal d'alta qualitat i resistència que s'adapta perfectament a qualsevol tipus d'espai exterior, ja sigui una terrassa, un jardí, un pati o una zona de piscina.

Aquest tendal està fabricat amb materials d'alta qualitat, que li proporcionen una gran resistència i durabilitat. A més, està dissenyat per a suportar les condicions climàtiques més adverses, com el vent, la pluja i el sol.

Compta amb un sistema d'obertura i tancament motoritzat, que s'acciona amb un comandament a distància. D'aquesta manera, es pot controlar l'obertura i tancament del tendal de manera senzilla i còmoda, sense haver de realitzar cap mena d'esforç.

La tracció dels molls es transmet a través d'una corretja d'alta tenacitat, allotjada a l'interior de la guies. La seva mesura màxima arriba a 6,00 mts d'amplària x 5,00 mts de llarg.

La barra de càrrega frontal està situada entre les guies. Aquest tendal es pot instal·lar sobre bigues laterals o entre parets o es pot instal·lar de paret a porteria amb la versió Sirio Wall, amb un o dos mòduls.

Pot funcionar amb motor Somfy, la qual cosa permet utilitzar automatismes, com el sensor de vent (veleta o 3D wirefree) o de sol. També és compatible amb Tahoma.

El tendal Veranda Sirio és un producte molt versàtil, que es pot adaptar a diferents tipus d'estructures i espais. Es pot instal·lar en sostres d’alumini, ferro, etc.. i es pot adaptar a diferents tipus de formes i mesures.

A més, aquest tendal compta amb diferents opcions de teixits i colors, la qual cosa permet personalitzar el disseny i l'estètica de l'espai. Els teixits estan fabricats amb materials d'alta qualitat, com l'acrílic o el tècnic, que proporcionen una gran resistència i durabilitat.

També es caracteritza per el seu fàcil i ràpid manteniment. Gràcies al seu disseny i materials d'alta qualitat, aquest tendal requereix de molt poc manteniment, la qual cosa el converteix en una opció molt pràctica i econòmica.

Una altra de les característiques més destacades del tendal Veranda Sirio és la seva capacitat per a protegir l'espai exterior dels raigs UV. Gràcies al seu teixit d'alta qualitat, aquest tendal és capaç de bloquejar els raigs solars i evitar l'entrada de calor excessiva en l'espai, la qual cosa el converteix en una opció ideal per a terrasses i jardins situats en zones de clima càlid.

Finalment, es caracteritza per la seva gran adaptabilitat i versatilitat. Aquest tendal es pot utilitzar per a crear diferents ambients en l'espai exterior, com per exemple una zona d'ombra per a relaxar-se, una zona de menjador per a gaudir dels menjars a l'aire lliure, o una zona de jocs per als més petits.

En conclusió, el tendal Sirio és una opció molt interessant per a aquells que busquen una solució pràctica, econòmica i d'alta qualitat per a protegir i decorar el seu espai exterior. Aquest tendal compta amb característiques molt destacades, com la seva resistència, la seva capacitat per a bloquejar els raigs solars, el seu fàcil manteniment, i la seva gran adaptabilitat i versatilitat. Si estàs pensant en instal·lar un tendal a la teva terrassa, jardí o pati, el tendal Veranda Sirio pot ser una excel·lent opció.

A Tendals Girona sempre garantim la màxima qualitat en els nostres productes. 

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals veranda Sirio per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.
Amplada màxima: 6.00 mts.
Sortida màxima:   5.00 mts.


FITXA TÈCNICA SIRIO