VERSIPLAN PRO

VERANDAS

El tendal Versiplan Pro és una solució innovadora i altament efectiva per a protegir les persones del sol i la pluja. És un sistema de tendal que es pot utilitzar en una àmplia varietat de situacions, des de patis i terrasses fins a restaurants i negocis comercials. Amb el seu disseny modern i elegant, el tendal Versiplan Pro és una excel·lent opció per a aquells que busquen un tendal d'alta qualitat que ofereixi tant protecció com estil.

Es compon d'un marc robust d'alumini i un teixit d'alta qualitat, la qual cosa garanteix la seva durabilitat i resistència. El teixit està dissenyat per a suportar els rigors del clima, incloent-hi la pluja i el sol. A més, és resistent a la floridura i als raigs UV, cosa que significa que no s'esvairà ni es desgastarà amb el temps.

Està especialment dissenyat per a ser instal·lat en tota mena de cobertes exteriors, terrasses, sostres envidrats...etc. La seva instal·lació aporta una gran protecció solar millorant així la climatització de l'estança.

Consta de dues guies (o més, segons l'ample que es sol·liciti), per on llisca la barra de càrrega fent que la lona quedi totalment estirada. Quan el tendal està recollit queda tancat hermèticament, gràcies al calaix i al perfil de càrrega amb forma corba, que permet augmentar la durabilitat de la lona aïllant-la dels factors externs. Tots els caragols i passadors són d'acer inoxidable.

La lona que s'utilitza per a aquest model de tendal és acrílica amb reforç termo-soldat, podent així aguantar la tensió a la qual està sotmesa una vegada el tendal queda obert.

Existeix un gran ventall de colors d'alumini, tots de la marca QUALICOAT.

Disposa de sistema d'accionament motoritzat que facilita la seva utilització i permet obrir i tancar el tendal tantes vegades com es vulgui sense necessitat de fer cap esforç. Existeix l'opció d'afegir automatismes com sensors de sol, vent, etc...

Les dimensions màximes són: 6.00 mts. d'ample x 6.00 mts. de sortida amb dues guies, o 7.00 mts. x 6.00 mts. amb tres guies.

El tendal Versiplan Pro també és altament resistent al vent i als elements. Amb el seu disseny robust i resistent, és capaç de suportar vents forts i condicions climàtiques adverses. Això ho fa ideal per a àrees on el clima pot ser impredictible i on es necessita una protecció de confiança contra la pluja i el sol.

A més de la seva funcionalitat, el tendal Versiplan Pro també és un tendal molt elegant i atractiu. Amb el seu disseny modern i minimalista, complementarà perfectament qualsevol espai a l'aire lliure o interior. A més, està disponible en una varietat de colors i estils, cosa que significa que es pot personalitzar per a adaptar-se a qualsevol entorn.

En termes de manteniment, és molt fàcil de netejar i mantenir. El teixit és resistent a la floridura i als raigs UV, cosa que significa que no s'esvairà ni es desgastarà amb el temps. A més, el marc d'alumini és resistent a la corrosió i requereix molt poc manteniment.

En quant a la seguretat, el tendal Versiplan Pro compleix amb els estàndards de seguretat més rigorosos. El marc d'alumini és molt resistent i està dissenyat per a suportar vents forts i condicions climàtiques adverses.

En resum, el tendal Versiplan Pro és una solució innovadora i altament efectiva per a protegir les persones del sol i la pluja. Amb el seu disseny modular i personalitzable, és adequat per a una àmplia varietat d'aplicacions, des de patis i terrasses fins a negocis comercials i restaurants. A més, la seva tecnologia innovadora i la seva resistència al vent i els elements el fan ideal per a àrees on el clima pot ser impredictible.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals Versiplan Pro per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.
Amplada màxima: 6 mts. (amb dues guies) o 7 mts. (amb tres guies)
Sortida màxima: 6 mts. (5mts. per amplades de més de 6 mts.)

FITXA TÈCNICA VERSIPLAN PRO