AVANTATGES DELS TENDALS COFRE

29/09/2023

Un dels productes estrella de TendalsGircat son els tendals cofre, és a dir, tendals amb caixó d’alumini. Aquests es caracteritzen pel seu disseny elegant i pràctic. Estan dissenyats per protegir la lona i tot el conjunt del tendal quan no s’està fent servir, fent que s’allargui molt més la seva vida útil i es conservi molt millor.

Les principals avantatges dels tendals cofre són les següents:

  • Protecció total: El caixó d’alumini protegeix la lona del vent, la pluja i del sol però, a més a més, protegeix tot el mecanisme del tendal, augmentant la vida útil d’aquest.
  • Estètica: Els tendals cofre s’integren perfectament en l’arquitectura de qualsevol espai exterior. Pots escollir el color més adequat per a que s’adapti de la millor manera possible.
  • Facilitat d´ús: Amb el sistema tradicional els tendals cofre s’obren i es tanquen de manera molt senzilla mitjançant la manovella. A més a més, és possible motoritzar-los, fent que puguin ser totalment automàtics.
  • Control de la llum solar: Gràcies al sistema d’inclinació que tenen, es poden ajustar a la posició més òptima per a cobrir el major espai possible i generar una major ombra.
  • Estalvi energètic: Gràcies a que redueixen l’exposició directa al sol, ajuden a estalviar gestos de calefacció o aire condicionat, fent la teva llar més eficient.
  • Durabilitat: Tant els materials del tendal com els material que fem servir per a la instal·lació són de màxima qualitat, garantint llarga durabilitat al llarg dels anys.
  • Valor afegit: La instal·lació de tendals cofre no només serveix per a millorar la funcionalitat i l’estètica de la teva llar, sinó que també pot augmentar el valor d’aquesta.

 

Per a més informació sobre tendals cofre feu click aquí