INSTAL·LACIÓ DE TENDAL VERANDA SOBRE ESTRUCURA DE FUSTA A CALONGE

Veranda Sirio

06/06/2023

Instal·lació realitzada sobre estructura de fusta de dos tendals veranda de 4,00 mts d’amplada x 3,25 mts de sortida.

Es va aprofitar l’estructura de fusta per collar els suports de les guies mantenint la inclinació de la mateixa estructura. La instal·lació d’aquests tendals permet aprofitar la coberta tant per quan fa sol o plou. El teixit acrílic de la lona permet protegir contra els raigs del sol i, també, gràcies a la seva capa impermeable permet desaiguar l’aigua cap al perfil frontal del tendal, que consta d’una canal de desaigua integrada que dirigeix l’aigua cap a un dels costats.

El sistema de tracció funciona a traves d’una cinta lligada a una molla que es troba dins el perfil frontal de càrrega, que li dona la tensió necessària. A mesura que el tendal es va obrint aquesta molla es va tensant, fent que un cop obert el tendal, la lona quedi totalment tensada.

El sistema d’accionament és motoritzat. Es van instal·lar motors Somfy, permetent, així, obrir i tancar els tendals a distancia.

També existeix la versió Sirio Wall que permet instal·lar el tendal de paret a porteria. S’instal·la el caixó a la paret i les guies es collen a una porteria frontal. Això permet que aquest tendal sigui molt més versàtil alhora d’instal·lar.

A més a més, es va fer la instal·lació de tres tendals verticals per fer el tancament de les parets laterals de la pèrgola.