MODEL DE TENDAL COFRE MATICBOX 350

Nou model de cofre amb llums LED de Llaza

11/05/2023

Si estàs buscant una solució per a protegir la teva llar o negoci del sol i la pluja, el tendal Maticbox 350 de Llaza podria ser just el que necessites. Aquest tendal retràctil d'alta qualitat és perfecte per a terrasses, jardins, balcons, porxos i qualsevol altre espai a l'aire lliure que necessiti ombra i protecció contra els elements.

Aquest tendal pot funcionar manualment o amb motor. El fet de posar motor permet obrir i tancar el tendal en qüestió de segons a través d'un comandament a distància. També permet instal·lar automatismes, com sensor de sol, vent, etc…

El Maticbox 350 també és molt resistent i durador. Està fet de materials d'alta qualitat que resisteixen el desgast i els raigs UV, i compta amb una estructura d'alumini lacat resistent a la corrosió. A més, es pot triar entre una àmplia gamma de colors i dissenys perquè puguis personalitzar el tendal segons els teus gustos i necessitats. Tota la tornilleria és d'acer inoxidable.

És un tendal molt versàtil que permet adaptar-se a molts tipus d'estructures gràcies a la seva subjecció frontal o a sostre.

És un producte pensat per a adaptar-se a qualsevol estil arquitectònic gràcies al seu disseny minimalista. Existeix l'opció d'afegir llums LED en el perfil frontal o als braços del tendal, donant-li un toc modern i creant un ambient íntim durant la nit.

Els braços integrats són de la gamma Onyx de Llaza BRAÇOS ONYX 

En conclusió, si estàs buscant una solució elegant i funcional per a protegir els teus espais a l'aire lliure del sol i la pluja, el tendal Maticbox 350 de Llaza és una excel·lent opció.