MODEL TENDAL CORREDER CLIMA 120

Tendal correder Clima 120 de Gaviota Simbac

28/03/2023

Els tendals són una solució ideal per a protegir-se del sol i la pluja, i Gaviota Simbac és una de les empreses líders en la fabricació de tendals d'alta qualitat. Un dels models més populars de la marca és el tendal correder Clima 120, dissenyat per a suportar condicions climàtiques extremes.

El tendal Clima 120 està fabricat amb materials d'alta resistència que ho fan altament durable i resistent als elements. La seva estructura està feta d'alumini anoditzat, la qual cosa li proporciona una gran resistència a la corrosió i l'oxidació, a més de ser lleuger i fàcil de manejar.

El seu disseny és modern i net, els perfils d’alumini són de 120 mm x 120 mm, amb unes dimensions màximes de 7,00 mts. x 7,00 mts. amb 2 guies.

Permet instal·lar una segona lona superior per a protegir el tendal, formant una capa d'aïllament tèrmic.

La lona del tendal està feta de teixit acrílic d'alta qualitat, resistent a la descoloració i a la intempèrie. La tela compta amb un revestiment especial que la protegeix contra els raigs UV, la qual cosa la fa ideal per al seu ús en exteriors. A més, la tela és impermeable i resistent a la floridura i la brutícia, la qual cosa la fa fàcil de mantenir i netejar.

El tendal Clima 120 és un model retràctil, cosa que significa que es pot estendre i retreure segons es necessiti.

En definitiva, el tendal Clima 120 és una opció excel·lent per als qui busquen un tendal d'alta qualitat i resistència. El seu disseny robust, la seva tela d'alta qualitat i el seu sistema d'accionament ho fan una opció ideal per al seu ús en exteriors. A més, la seva capacitat per a suportar condicions climàtiques extremes li proporciona una gran fiabilitat i durabilitat a llarg termini.

TENDAL CORREDER