QUE ÉS UN TENDAL COFRE?

Tendals de caixò resistents i hermètics

05/04/2023

Si estàs buscant una solució per a protegir la teva terrassa o jardí del sol i la pluja, segurament hauràs pensat en posar tendals. Existeixen diversos tipus de tendals, però avui ens centrarem en un model en particular: el tendal cofre.

Què és un tendal cofre?

Un tendal cofre és un tipus de tendal que es caracteritza per tenir una caixa protectora que cobreix tant la tela del tendal com els braços extensibles. Gràcies a aquesta caixa, el tendal queda completament protegit quan està plegat, la qual cosa augmenta la seva durabilitat i redueix el manteniment que requereix.

Els tendals cofre són ideals per a aquelles zones en les quals l'exposició als elements és més intensa, com per exemple en zones costaneres o en llocs amb forts vents. A més, el seu disseny elegant i minimalista els fa ideals per a tota mena d'espais, des de terrasses i balcons fins a jardins i patis.

Avantatges dels tendals cofre

Els tendals cofre ofereixen diversos avantatges respecte a altres tipus de tendals. Algunes d'elles són:

  • Protecció total del tendal quan està plegat, la qual cosa augmenta la seva durabilitat.
  • Disseny elegant i minimalista que s'adapta a tota mena d'espais.
  • Major resistència al vent.
  • Personalització en quant a disseny i color.
  • Reducció del manteniment necessari gràcies a la protecció que ofereix la caixa.
  • Possibilitat de motorització

Ja que poden arribar a ser tendals amb molta envergadura, aquests estan pensats per a poder-hi instal·lar un motor, permetent obrir i tancar el tendal en molt poc temps mitjançant un comandament a distància. Una vegada motoritzat, el tendal permet afegir automatismes, com, per exemple, els sensors de sol o de vent.

En definitiva, si estàs buscant una solució per a protegir la teva terrassa o jardí del sol i la pluja, els tendals cofre són una excel·lent opció. A més d'oferir protecció i resistència, el seu disseny elegant i minimalista els converteix en un element decoratiu més per a la teva llar. El seu disseny hermètic fa que la vida útil del conjunt sigui molt superior a un tendal convencional.