VERSIPLAN PRO

Tendal veranda Versiplan-Pro

16/02/2023

El tendal veranda Versiplan Pro està especialment dissenyat per ser instal·lat en tot tipus de cobertes exteriors, terrasses, sostres de vidre...etc.  La seva instal·lació aporta una gran protecció solar millorant així la climatització de l’estança.

Consta de dues guies (o més, segons l’amplada que es sol·liciti), per on llisca la barra de càrrega fent que la lona quedi totalment estirada. Quan el tendal està recollit queda tancat hermèticament,  gràcies al caixó i al perfil de càrrega amb forma corba, que permet augmentar la durabilitat de la lona aïllant-la dels factors externs.  Tots els cargols i passadors són d’acer inoxidable.

La lona que s’utilitza per aquest model de tendal és acrílica amb reforç termo-soldat, i així pot aguantar la tensió a la que està sotmesa un cop el tendal queda obert.

Hi ha un gran ventall de colors d’alumini, tots de la marca QUALICOAT.

Disposa de sistema d’accionament motoritzat que facilita la seva utilització i permet obrir i tancar el tendal tants cops com es vulgui sense necessitat de fer cap esforç.

Les dimensions màximes són: 6.00 mts. d’amplada x 6.00 mts. de sortida amb dues guies, o 7.00 mts. x 6.00 mts amb tres guies.

En definitiva, el tendal Versiplan-pro té un disseny modern i eficaç, que s’adapta perfectament a l’estructura que l’ha de suportar i millora l’estança fent que es pugui aprofitar tant pel Sol com per la pluja. A més, disposa de l’opció d’instal·lar automatismes de protecció solar.

VERSIPLAN PRO