COFRE ALAND

Nou model de tendal de caixó.

TENDALS DE BRAÇ EXTENSIBLE

 El tendal Cofre Aland, amb un disseny innovador, destaca per les seves línies rectes minimalistes, amb acabats de màxima qualitat.

És el primer tendal cofre de la marca Gaviota Simbach que permet els 6.00 mts. d’amplada sense suport central.

És un producte que ofereix la possibilitat d'il·luminació LED regulable en els braços, i també en el caixó de tancament. (ambdós per separat)

La seva amplada màxima és de 6.00 mts. amb una sortida de 3.00 mts, o 5.00 mts. d'amplada, amb una sortida màxima de 3.50 mts.

La maniobra d'obertura i tancament, per les seves dimensions, recomanem sempre que sigui motoritzat.

El nou motor Somfy iO, incorpora tota la gamma d'automatismes de protecció solar. (Sensor de vent Eolis Wirefree i sensor de llum Sunis iO)

Les seves característiques són:

  • Compatibilitat amb braços Premium i Concept.
  • instal·lació sense necessitat de suport central.
  • possibilitat de treure el perfil registre sense desmuntar el cofre.
  • regulació frontal d'inclinació de braços.
  • disseny lleuger, de línies netes.
  • rang d'inclinació del cofre de fins a 75 º.
  • possibilitat d'il·luminació led al perfil cofre i als braços.
  • tapes d'alumini lacades amb el mateix color que els perfils i els braços.
  • opció de muntatge amb motor, màquina o motor maniobra socors

 A Tendals Gircat, el model Aland és un dels productes estrella que tenim.

És un tendal que té unes prestacions molt bones, juntament amb uns acabats de primera qualitat.

El seu sistema de regulació, amb un engranatge especial dels braços, evita que es desnivellin amb el temps, mantenint així sempre la línia del perfil frontal.

Es fixa a paret amb 2 suports / plaques d’alumini reforçat de manera frontal o a sostre.

 

Els acabats són amb alumini d’alta qualitat amb tota una gamma de colors ral, tant llisos com texturats, i d’aquesta manera es pot integrar perfectament a les façanes on s’instal·la.

La particularitat d’aquest model és la seva línia estètica. El conjunt del caixó és quadrat amb els costats arrodonits de manera molt fina, fen que sigui un dels models amb un disseny més modern.

Això fa del Cofre Aland un tendal que tant els arquitectes com decoradors el tinguin molt en compte a l’hora de presentar els seus projectes.

El teixit que recomanem per aquest model és la lona acrílica o el Soltis, ja que al tenir sortides de braç de fins a 3.50 mts, són el teixit que menys pesen del mercat i que donen millor resultat en aquests casos.

La confecció dels teixits és termo-soldat, amb l’avantatge que les costures no fan tant de gruix com les lones cosides, i també pel rendiment que d'on a llarg termini per deteriorament.

Aquest model també incorpora (opcional) un perfil de tancament a la part posterior del caixó per evitar que l’aigua de pluja es pugui colar per la paret. Així amb el tendal obert en cas de mal temps, no hi ha cap punt per on ens pugui entrar l’aigua.(les lones acríliques són impermeables)

El concepte d’un tendal cofre és sempre, a part de l’estètica, la màxima protecció de tots els seus elements, i en aquest cas, tant la lona com el conjunt de braços queda totalment integrat i hermètic dins del caixó.

Les mides del caixó tancat es de 26 cms. de sortida x 17 cms. d’alçada, de manera que un cop tancat ocupa molt poc espai.

El conjunt de tapes laterals d’aquest model a diferència d’altres tendals del sector, són d’alumini lacat igual que la resta d’elements.

En definitiva, tenim un dels tendals de més alta qualitat del sector, amb unes prestacions i estètica immillorables i amb un preu molt competitiu.


  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals cofre Aland per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.



Mida màxima:


6.00 m. amplada x 3.00 m. sortida
5.00 m. amplada x 3.50 m. sortida


FITXA TÈCNICA ALAND