SCREEN ZIP

VERTICALS TÈCNICS

El tendal vertical Screen Zip és una solució pràctica i eficient per a protegir qualsevol espai dels raigs solars, la calor i la pluja, sense limitar l'entrada de llum i aire fresc. Es tracta d'un sistema innovador i altament funcional que pot ser instal·lat en patis, terrasses, balcons, jardins i en qualsevol lloc on es requereixi un ambient confortable i acollidor.

Aquest tendal vertical es distingeix per la seva estructura d'alta qualitat i resistència, que consta de dos perfils d'alumini i una tela de polièster amb tractament acrílic, que pot ser opaca o translúcida segons les necessitats de l'usuari. A més, l’Screen Zip compta amb un sistema de guies laterals, que permet una perfecta tensió de la tela i evita que es mogui o es desplaci per efecte del vent.

El principal avantatge és que permet controlar l'entrada de llum i calor en l'ambient, creant un espai més fresc i còmode, especialment en les èpoques d'estiu. A més, aquest tendal vertical és altament efectiu en la protecció contra els raigs UV, que poden causar danys en la pell i els mobles exposats al sol.

En quant al seu ús, és molt senzill i pràctic. El sistema motoritzat permet obrir i tancar el tendal de manera automàtica, la qual cosa facilita el seu ús i el fa més segur. A més, es pot controlar a distància mitjançant un control remot, la qual cosa permet el seu maneig des de qualsevol lloc. També és possible integrar el sistema a una domòtica, perquè s'obri i tanqui automàticament segons les condicions climàtiques de l'exterior.

Els perfils d'alumini i les guies laterals es fixen a la paret amb caragols i ancoratges d'alta resistència, mentre que la tela pot ser retirada i rentada en cas d'acumulació de brutícia o pols. A més, compta amb un motor elèctric que permet l'obertura i tancament automàtic del tendal, la qual cosa facilita el seu ús i el fa més còmode i segur.

En quant al seu disseny, l’Screen Zip s'adapta a qualsevol estil arquitectònic i decoratiu, gràcies a la seva àmplia varietat d'acabats i colors, que van des dels tons més clàssics fins als més moderns i avantguardistes. A més, la seva discreta presència i el seu perfil estret fan que sigui una solució elegant i pràctica per a qualsevol espai.

Respecte a l'eficiència energètica, permet reduir significativament l'ús d'aires condicionats i altres sistemes de refrigeració, la qual cosa es tradueix en un estalvi d'energia i en una reducció en la factura elèctrica. A més, és una opció més sostenible i respectuosa amb el medi ambient que altres sistemes de protecció solar, ja que no genera residus contaminants.

L’Screen Zip és un sistema molt versàtil que s'adapta a qualsevol tipus d'ambient. Pot ser instal·lat en parets, sostres i pèrgoles, i permet el seu ús en qualsevol espai. A més, el sistema de guies laterals s'adapta a qualsevol tipus de superfície, la qual cosa garanteix la seva correcta instal·lació i fixació.

En definitiva, el tendal vertical Screen Zip és una solució eficient i altament funcional per a protegir qualsevol espai del sol i la pluja, sense perdre lluminositat ni aire fresc. La seva estructura resistent, la seva fàcil instal·lació i manteniment, i el seu disseny versàtil i adaptable el converteixen en una opció ideal per a crear un ambient confortable i acollidor en qualsevol lloc.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals Screen Zip per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.

 



Amplada màxima: 5.00 mts.
Alçada màxima:    4.00 mts.


FITXA TÈCNICA SCREEN UNIVERSAL ZIP