INSTAL·LACIÓ DE COFRE ALAND AMB VISTES A MONTSERRAT

30/08/2023

Es va realitzar una instal·lació de dos tendals cofre model Aland directament fixats a biga de ferro. Per fixar els suports dels tendals es va fer forat directe a biga de ferro i després es va fer un pas de rosca de mètric 10. Es va decidir col·locar els tendals al centre de les bigues per que, un cop tancats, quedessin el màxim de dissimulats possible, donant la sensació com si formessin part de la pròpia estructura.

Un dels tendals fa 3600 mm d’amplada i l’altre 5700 mm i els dos consten d'una sortida de 3 metres per a poder cobrir la major part de la terrassa. Els braços porten integrats tires de llum LED per poder aprofitar els tendals durant la nit i crear una zona "chill out".

També disposen d'un sensor de vent IO sense fil en el perfil frontal. Aquest sensor detecta vibració quan el tendal es mou amb el vent i, en funció del grau de la vibració, fa que el tendal es tanqui.

La lona dels tendals és de teixit tècnic Soltis 92 que permet entrar un percentatge de llum mínim i també mantenir les vistes un cop el tendal està obert.

En resum, aquesta instal·lació es va fer pensant de manera pràctica buscant la major funcionalitat dels tendals i alhora respectant l’estètica de la casa.

Per a més informació sobre tendals Aland feu click Aquí