A-WIND

VERTICALS TÈCNICS

El tendal A-wind és un sistema de protecció solar i climatització per a terrasses, balcons i finestres, que ofereix una solució eficaç per a mantenir els espais exteriors frescos i còmodes durant els dies més calorosos de l'any. El seu disseny innovador, la seva resistència i durabilitat, així com la seva fàcil instal·lació, el converteixen en una opció popular entre propietaris d'habitatges i locals comercials.

Està fabricat amb materials d'alta qualitat que garanteixen la seva resistència i durabilitat en el temps. La seva estructura d'alumini és robusta i resistent a la corrosió, mentre que la seva lona pot ser de teixit acrílic o de pvc, que li confereixen una gran resistència a l'esquinçament i als raigs UV. A més, el seu sistema d'enrotllat permet que la lona es reculli i es desplegui amb facilitat, la qual cosa facilita el seu manteniment i conservació.

Una de les característiques més destacades és el seu sistema de guies i cremalleres ZIP, que permeten un ajust perfecte de la lona en tot moment. Aquestes guies, que es fixen als laterals del tendal, impedeixen que la lona es desplaci lateralment amb el vent, mantenint-la sempre tibant i evitant que es formin arrugues o plecs en la superfície. A més, aquest sistema garanteix una major resistència a la tracció i evita que la lona s'estripi o es trenqui en condicions climàtiques adverses.

L'accionament pot ser manual o motoritzat. També pot disposar d'automatismes. En quant a la seva instal·lació pot ser fixat a sostre, frontal o entre parets, la qual cosa dona una gran versatilitat a l'hora d'instal·lar.

Gràcies al calaix d'alumini el tendal queda completament protegit i hermètic una vegada està tancat, augmentant, així, la vida útil del producte.

Un altre avantatge de l'A-wind és que ofereix una protecció eficaç contra la calor i la radiació solar, reduint la temperatura a l'interior de l'espai protegit fins a un 85%. Això és possible gràcies a la lona micro perforada que permet la circulació de l'aire i la ventilació, la qual cosa al seu torn redueix l'acumulació de calor a l'interior. A més, aquesta lona també bloqueja fins al 95% dels raigs UV, que protegeix la pell de les persones i evita la descoloració i el desgast dels mobles i objectes exposats al sol.

El tendal es presenta en una àmplia gamma de colors i acabats segons la normativa QUALICOAT, que permeten adaptar-ho a qualsevol estil de decoració i preferència personal. Des de tons clars i neutres fins a colors més vibrants i atrevits.

En definitiva, el tendal A-wind és una solució de protecció solar i climatització d'alta qualitat i gran versatilitat, que ofereix nombrosos avantatges i beneficis tant per a particulars com per a negocis i locals comercials. La seva resistència, durabilitat i facilitat d'instal·lació ho converteixen en una opció pràctica i eficaç per a protegir i gaudir d'espais exteriors durant tot l'any.

A més, el seu sistema de guies i cremalleres ZIP garanteix una protecció completa i segura contra el vent, la pluja i altres fenòmens meteorològics adversos, mentre que la seva lona microperforada permet la circulació de l'aire i redueix l'acumulació de calor a l'interior. Tot això, sumat al seu disseny elegant i personalitzable, ho converteix en un element imprescindible per a crear espais exteriors còmodes, segurs i atractius.

El tendal A-wind és una opció d'alta qualitat i gran funcionalitat per a aquells que busquen protegir i gaudir dels seus espais exteriors. La seva resistència, durabilitat, facilitat d'instal·lació i disseny elegant i personalitzable ho fan una solució pràctica i eficaç per a qualsevol tipus d'espai i necessitat. Si estàs buscant una solució de protecció solar i climatització per a la teva llar o negoci, aquest tendal és una excel·lent opció per a considerar.

 

  • A Tendals Girona ens encarreguem de la venda, instal·lació, col·locació i reparació de tendals A-wind per tota la província de Girona des de fa més de 30 anys.


Amplada màxima: 6.50 mts.
Alçada màxima:    5.00 mts.


FITXA TÈCNICA A-WIND